// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Un Mrap american, folosit în teatrele de operații pentru distrugerea munițiilor neexplodate, adus la Alba Iulia

Un Mrap american, folosit în teatrele de operații pentru căutarea și distrugerea/neutralizarea dispozitivelor explozive improvizate sa a munițiilor rămase neexplodate, a fost adus, joi, la Alba Iulia, în cadrul unui exercițiu realizat pentru educarea a 100 de elevi.

Circa 100 de elevi de la Școlile din Micești, Ion Agârbiceanu și Liceul cu Program Sportiv au participat, joi, cu ocazia Programului Școala Altfel, la batalionul militar din Alba Iulia, unde grupa EOD de la Râmnicu Vâlcea a prezentat Mrapul american, dar și alte resurse militare.

Mrapul american intră în dotarea armatelor care se află în teatrele de operații, precum Afganistan, și se folosește de căutare și neutralizare a dispozitivelor neexplodate. Acesta asigură protecția militarilor care intervin la astfel de misiuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419