Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Un bărbat dintr-o comună din Alba, BĂTUT cu BESTIALITATE cu FURCA, de un tânăr de 19 ani. Agresorul, cercetat pentru lovire și alte violențe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Coman Dorin, un bărbat de 49 de ani, din comuna Berghin, judeţul Alba, a fost bătut cu bestialitate de un tânăr de 19 ani, consătean cu acesta. Bărbatul a fost lovit cu furca în cap, doborât la pământ și bătut în continuare.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean de urgență din Alba Iulia duminică după-masa, după ce a fost agresat cu bestialitate de un tânăr din aceeași comună. Evenimentul s-a întâmplat duminică după-masa la Berghin, când victima se afla la grădină și aduna lucernă.

Pe fondul consumului de alcool, tânărul de 19 ani a tăbărât pe bărbat, i-a luat furca din mână și l-a lovit în gură, apoi în cap, dobărându-l la pământ. A continuat să îi aplice lovituri cu picioarele, fără a fi deranjat de martorii care asistau îngroziți la întreaga scenă.

Alertată de vecini, soția victimei a sunat la 112 și a venit în ajutorul soțului, sfârșind prin a fi lovită în ureche de acesta. Femeia a căzut la pământ, împreună cu bebelușul de abia 4 luni pe care îl avea în brațe.

YouTube video

„Strângeam lucerna dintr-o grădină, când un copil 19 ani, cu care nu am avut treabă niciodată, a intrat în curtea casei mele și a întrebat de mine. Nevasta și mama i-au spus că sunt la grădină. L-am văzut când a trecut strada, era băut, mai era cu încă o persoană care cred că voia să râdă de el. Au fost de față mai mulți martori, dar care s-au retras de frică.

Baiatul a intrat la mine în grădină, eu nu m-am putut apăra să nu am probleme. Mi-a luat furca din mână și m-a lovit cu ea în nas și cap, am căzut și a continuat să mă lovească. Cineva a strigat la nevastă să cheme poliția. A venit și soția în grădină și a lovit-o și pe ea în ureche. A căzut jos cu copilul de 4 luni în brațe.

Am fost și la spital, am gura spartă. Am venit cu taxi acasă azi noapte la 3. Nevasta este foarte speriată și nu vrea să mai iasă din casă.

E dezastru la noi în sat, dacă mergi la magazin și nu le dai bani de băut, îți dau în cap. Poliție este doar la Ciugud și vin doar când sunt probleme.

Am auzit că băiatul este încă liber prin sat și amenință că ne dă foc la casă”, povestește bărbatul agresat.

UPDATE IPJ: La data de 09 iunie 2019, în jurul orei 20.50, în urma unui apel prin 112, polițiștii  Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit, pe raza localității Berghin, unde era semnalată o faptă de agresiune.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Berghin, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe un bărbat de 49 de ani, provocându-i leziuni în zona feței.

Potrivit declarațiilor victimei, leziunile suferite ar fi fost provocate cu ajutorul unei furci.

Victima a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Față de agresor, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 11 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 11 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 iulie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea