Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Ultimul cioban din Alba Iulia, la 72 de ani: „O să fac asta până mor. Când ma duc cu animalele la păscut mă simt mai bine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimul cioban din Alba Iulia, la 72 de ani: „O să fac asta până mor. Când ma duc cu animalele la păscut mă simt mai bine”

Albaiulianul Negrușa Nicolae, în vârstă de 72 de ani, este singurul cioban rămas în municipiu. Omul iubește ceea ce face și spune că va continua să aibă grija de animale până va muri.

Acesta a început ciobănia de mic copil, de la vârsta de 10 ani și a păstorit animale prin tot județul. „Am fost peste tot! Acum am doar aceste două oițe si șase capre, după puterile mele” a spus ciobanul. Pe lângă pasiunea pentru animale, a fost și angajat timp de 35 de ani la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

YouTube video

Despre coronavirus, omul spune că nu știe foarte multe, pentru că el a fost tot la pădure, nu a fost în oraș decât de două ori.

„O să fac asta până mor. Cât mă mai lasă pe aici, când nu mă mai lasă mă duc prin pădure, dar tot mă duc. Fac asta cu drag si nu pot să stau în casă chiar dacă soția mea îmi spune că sunt bătrân și bolnav. Se îngrijorează să nu mi se facă rău, să nu pățesc ceva! Dar eu când mă duc cu animalele la păscut mă simt mai bine!”, a mai spus bărbatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea