Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: ”Turistul” nocturn din Ceteatea Alba Carolina. O vulpe șireată, într-o experiență aventuroasă prin oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apariţie inedită în Cetatea de la Alba Iulia, unde o vulpe a fost pozată marți seara, în timp ce se plimba nestingherită. Ba mai mult, animalul s-a lăsat filmat de către nişte trecători curioşi.

Dornică de o experiență aventuroasă, o vulpe a pornit la colindat prin oras. Animalul sălbatic a fost fotografiat în timp ce se plimba prin Cetatea Alba Carolina fără a fi deloc deranjată de prezența oamenilor.

YouTube video

Și cum sărăcie nu este doar la oraşe şi sate, ci şi-n pădure, de foame, roșcata a plecat să caute mâncare… la oraş. Şireata a fost filmată în timp ce se mişca agale pe străzile cetății.

În mod normal vulpile nu sunt periculoase pentru oameni, dar specialiștii atrag atenţia ca aceştia să fie precauţi. Singurele cazuri în care vulpea nu fuge de om este fie când e foarte înfometată, fie când are rabie, situaţie în care animalul devine deosebit de periculos.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă metodă de ÎNȘELĂCIUNE în Alba, prin intermediul rețelelor de socializare: Cum au lăsat escrocii pe două femei fără bani. Recomandările polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă metodă de ÎNȘELĂCIUNE în Alba, prin intermediul rețelelor de socializare: Cum au lăsat escrocii pe două femei fără bani. Recomandările polițiștilor Două femei din Alba au fost înșelate de escroci prin intermediul rețelelor de socializare. În cadrul campaniei de informare publică desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, în scopul prevenirii victimizării din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea