Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Traficul, în continuare, restricționat pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia: „Se lucrează din metru în metru, cu scut de protecție, pentru că se tot surpă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul a fost restricționat pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia, pe segmentul de la Stadion până la sensul giratoriu de la piață, din cauza surpării unei bucăți de drum. Până la efectuarea reparațiilor pe această porțiune vor circula doar autobuzele pentru transportul în comun.

„Am depistat în urmă cu ceva timp în zona aceasta o întrerupere a canalizării, a canalului colector. Am introdus video-camera și am depistat că undeva a fost obturat, așa că trebuiau începute lucrările pentru reparație, am început săpătura și, din nefericire, am găsit pământ instabil.

YouTube video

În timp ce săpăm se surpă, s-a surpat, s-a făcut un „crater” aici. Asta este, ne lungește puțin timpul de execuție, dar trebuie să o facem, stăm aici până o terminăm. Treminăm, umplem înapoi și după tasare o să refacem și asflatul iar lucrarea va veni la forma inițială.

YouTube video

Nu pot să vă spun acum timpul pentru că se lucrează din metru în metru, cu scut de protecție pentru că se tot surpă, atunci, ușor și cu grijă pentru protecția oamenilor lucrăm din metru în metru”, a declarat Ștefan Bardan, directorul general Apa CTTA Alba.

[nggallery id=8176]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea