Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO| Trafic RESTRICȚIONAT pe valea Oltului, după apariția de fisuri în carosabil: Lucrări de stabilizare până la finalul lunii februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trafic RESTRICȚIONAT pe valea Oltului, după apariția de fisuri în carosabil: Lucrări de stabilizare până la finalul lunii februarie

Pe DN 7, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, au fost impuse restricţii de trafic, după ce au apărut fisuri ale părţii carosabile şi pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu. Lucrările de stabilizare sunt programate până la finalul lunii februarie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, tronson kilometric 246+670 metri – 246+870 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu.

YouTube video

Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii februarie 2023.

”Circulați cu viteză redusă, sporiți atenția la volan și asigurați-vă foarte bine înainte de schimbarea direcției, semnalizând din timp această intenție!” au transmis poliţiştii.

IPJ Sibiu a anunţat încă de miercuri seară că în zona Boiţa au apărut fisuri ale părţii carosabile şi pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu.

În zonă au avut loc lucrări de consolidare anul trecut, din cauza unor probleme similare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Medicamente mult mai scumpe pentru români : Procentul de creștere s-a mărit cu peste 20%

Bogdan Ilea

Publicat

în

Medicamente mult mai scumpe pentru români : Procentul de creștere s-a mărit cu peste 20% Medicamentele rămân printre cele mai afectate produse de inflație, care cu toate că a scăzut cu 6.6% în lun martie, continuă să afecteze oamenii care au nevoie constantă de medicamente. Potrivit specialiștilor, în timp ce prețurile la alimente rămân relativ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea