Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO| Târgul „Apulum Agraria”: Paradă cu biciclete decorate cu fructe şi legume, în sunetul fanfarei şi dansul majoretelor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Târgul „Apulum Agraria” a continuat în această dimineaţă cu o paradă extraordinară cu biciclete decorate cu fructe şi legume, în sunetul Fanfarei Judeţului Alba. Parada a început la ora 9.30 din capăt la Bulevardul Transilvaniei, iar participanţii au venit spre Piaţa Pascu, acolo unde se desfăşoară de ieri impresionantul târg al agricultorilor din toate zonele ţării. Micile majorete au dat puţină culoare bulevardului din Alba Iulia, iar sunetul fanfarei a dat deşteptarea într-o zi frumoasă de sâmbătă.

A fost o paradă cu totul specială în Alba Iulia, care a stârnit curiozitatea albaiulienilor care au ieşit la balcoane, deşi era o oră matinală pentru o zi nelucrătoare. Participanţii şi-au decorat bicicletele cu mult talent pentru ca mai târziu un concurs cu premii să desemneze cea mai frumos împodobită bicicletă. Toate majoretele au fost premiate pentru efortul depus, iar Fanfara Judeţului Alba a primit aplauzele şi aprecierea spectatorilor pentru spectacolul artistic oferit.

„Imaginea” dimineţii a fost dată de un vârstnic, care după ce a cumpărat ziarul „Unirea” a scos smartphone-ul şi a imortalizat cu zâmbetul pe buze scenele colorate din apropierea Târgului „Apulum Agraria”.

Aceasta este a XXII-a ediţie a Târgului Apulum „Agraria”, iar expozanţii sunt firme din industria alimentară, producători agricoli, crescători de animale şi păsări, cultivatori de flori, pomi fructiferi, producători de vinuri, apicultori, companii furnizoare de utilaje şi echipamente agricole, seminţe şi pesticide.

[nggallery id=245]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea