Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Tânărul din Ciumbrud care a condus băut și a produs un accident mortal la Aiud, dus la audieri. A avut 1,40 alcoolemie, la prima testare de la spital!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr din municipiu care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa, iar o minoră a fost rănită. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În seara zilei de 27 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, faţă de un tânăr de 23 de ani, din Aiud (Ciumbrud).

YouTube video

La data de 27 noiembrie, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din municipiul Aiud, tânărul nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 63 de ani şi unei minore de 11 ani, ambele din Aiud, care erau angajate în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşându-le.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ UPDATE/ Accident rutier MORTAL la Aiud: Două femei au fost SPULBERATE, pe trecerea de pietoni, de o mașină condusă de un tânăr cu alcoolemie. Una dintre ele a murit pe loc 

În urma accidentului, femeia a decedat, iar minora suferit leziuni corporale grave.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de azi, 28 noiembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

[nggallery id=4936]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea