// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO| Sute de persoane și zeci de restaurante mobile, la ”Alba Carolina Food Fest”. Albaiulienii, așteptați cu o varietate de mâncăruri și muzică bună

Sute de persoane au participat, joi seara, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, la ”Alba Carolina Food Fest”, unde zeci de administratori de restaurante, sub diferite forme, așteaptă clienții cu cele mai delicioase mâncăruri.

Festivalul ține de joi până duminică.

FOOD FEST aduce la un loc cei mai grozavi vendori stradali (rulote, carute, truckuri, standuri, biciclete,etc) pregatiti cu o varietate larga de bunatati: burgeri, hot dogs, sandwiches, tacos, burritos, grills, clatite, inghetata, si multe multe altele.

”Vino sa le degusti in timp ce te recreezi ascultand muzica live, vizionand un film sau un dans, savurand o sampanie, bere sau de ce nu un fresh si socilizand cu bunii tai prieteni. Eveniment creat pentru bucuria sufletului, spiritului si …a stomacului!”, transmit organizatorii pe Facebook.

În fiecare zi se va desfășura concurs de tenis de masă, iar concurenții se vor putea înscrie între orele 12.00 și 15.00. Fiecare zi începe cu activităţi de aerobic şi show-uri culinare, iar seara se desfăşoară concertele susţinute de solişti şi DJ. Un punct de atracţie al festivalului este lansarea, duminică, a celei mai mari cărţi de bucate din România, cu o înălţime de trei metri. Cartea de bucate aparţine chefului Cosmin Tomna cuprinde patru reţete şi a fost denumită ”Euphoria”.

 

” Conceptul de food-fest este unul cunoscut si foarte apreciat in toate marile orase europene, astfel, ne-am gandit ca la noi in oras, in Alba Iulia, exista locatia perfecta pentru asa ceva – Cetatea Alba Carolina. De aici si numele festivalului „Alba Carolina Food Fest”. Pe parcursul celor patru zile se vor defasura numeroase evenimente, de la concerte de jazz şi muzică clasică, show-uri culinare prezentate de mai mulţi chefi, dansuri de societate, programe de aerobic, până la cinema în aer liber cu emisiuni de gătit. De asemenea, vor avea loc workshop-uri culinare de unde putem învaţă lucruri utile, sărituri cu tiroliana de pe şanţurile Cetăţii şi locuri de joacă pentru copii”, a spus Andrei Vida, organizatorul festivalului.

PROGRAMUL FESTIVALULUI „ALBA CAROLINA FOOD FEST”:

Joi, 29 septembrie

– prezentarea vendorilor si a produselor de top a acestora

– program DJ

Vineri, 30 septembrie

– show culinar

– schimbul de garda

– duet (Liceul de Arte „Regina Maria”)

– program DJ

Sambata, 1 octombrie

– aerobic

– show culinar

– concert Jazz sustinut de Laura Orian & Band, Cvartet Celestial – muzica clasica (Liceul de Arte „Regina Maria”)

– program DJ

Duminica, 2 octombrie

– lansare cea mai mare carte (3 metri) – Chef Ioan Cosmin Toma

– program aerobic

– show culinar

– concert Jazz sustinut de Laura Orian & Band (Liceul de Arte „Regina Maria”)

– program DJ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO, VIDEO| Sute de persoane și zeci de restaurante mobile, la ”Alba Carolina Food Fest”. Albaiulienii, așteptați cu o varietate de mâncăruri și muzică bună

  1. food 30.09.2016 la 15:25

    Fratilor voi sunte orbi sau n-ati invatat a numara mai mult de zece?
    ”Sute de persoane și zeci de restaurante mobile, la ”Alba Carolina Food Fest”. ”
    Unde vedeti zeci de restaurante mobile? Ati numarat si bicicletele inchiriate? Sunt vreo 15 de toate. Mai numarati baieti!