Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj de la Alba Iulia, susținut în cadrul turneului național ”X Tour”

Ziarul Unirea

Publicat

în

concert-voltaj-alba-iulia50Trupa Voltaj a susținut, vineri seara, un super-concert în fața a sute de fani prezenți în Piața Cetății din Alba Iulia.

Organizat în cadrul turneului național X Tour, spectacolul a debutat cu evoluția pe scenă a unor tineri din Academia Voltaj, care au încălzit atmosfera din Cetate, după care au urmat băieții de la Voltaj cu un show impresionant.

Deși era programat pentru ora 19.00, evenimentul a început cu o oră mai târziu, însă fanii nu s-au dat bătuți și, în ciuda frigului de afară, au așteptat cu nerăbdare să înceapă concertul. Și, se pare că a meritat. După tinerii de la academie, membrii trupei Voltaj au oferit celor prezenți un spectacol plin de energie, ce a fost completat de lumini și efecte pirotehnice.

Timp de peste o oră, Piața Cetății a răsunat de hituri vechi și noi ale formației, pe care cei prezenți le-au cântat împreună cu artiștii.

Trupa Voltaj va lansa pe 20 octombrie 2016 cel de-al zecelea album din carieră numit ”X”, iar în lunile septembrie și octombrie susține un turneu de promovare în întreaga țară.  X Tour cuprinde 14 orașe din România și se desfășoară  pe parcursul a 8 weekend-uri.

Următoarele concerte vor avea loc pe 25 septembrie  la Sibiu, 30 septembrie – Pitești, 7 octombrie – Târgu Jiu, 8 octombrie – Timișoara, 14 octombrie – Brăila, 15 octombrie – Constanța și 20 octombrie la București.

[nggallery id=2695]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Municipiul Aiud și-a înmatriculat cele 16 autobuze electrice: proiect pentru transport public ecologic

Bera Larisa

Publicat

în

Municipiul Aiud și-a înmatriculat cele 16 autobuze electrice: proiect pentru transport public ecologic Municipiul Aiud a finalizat procedura de înmatriculare a celor 16 mijloace de transport electrice. Flota a fost achiziționată în cadrul proiectului „Transport public ecologic în municipiul Aiud”. Citește și: Premieră în logistica României: Primul tren de la Decea la Constanța a plecat din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea