Rămâi conectat

Sport

FOTO, VIDEO, Şurianu Sebeş, a şasea campioană consecutivă din Alba ce a acces în eşalonul terţ! Antrenorul Doru Oancea: „cea mai importantă zi a carierei”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șurianu Sebeș a câștigat și manșa secundă a barajului de promovare în Liga a 3-a, cu Viitorul Caransebeș, scor 3-1 (0-0), în “Arini” și a bifat a șasea accedere consecutivă în eșalonul terț a campioanelor din Alba, un record național la acest nivel. Echipa lui Doru Oancea a bifat o dublă victorie cu reprezentanta judeţului Caraş-Severin şi aşteaptă ca autorităţile locale să ridice mănuşa aruncată de fotbal şi să se implice în finanţarea echipei.

Doru Oancea: “cea mai importantă zi a carierei”

A fost un joc dificil, iar eliminarea lui Surdu s-a dovedit decisivă. Prima repriză a fost una de tatonare, planul nostru tactic era să introducem în actul secund jucătorii de viteză, pentru a profita de căderea fizică a adversarilor”, a declarat antrenorul gazdelor Doru Oancea.

“Este cea mai fericită zi din cariera de antrenor! Mulțumesc familiei mele, care mi-a fost alături în acest sezon extrem de dificil, cu o presiune enormă. Îi felicit pe jucători, pentru că nu este la îndemâna oricui să realizeze un asemenea parcurs. Dedic promovarea tuturor, președintelui Daniel Popa, lui Dan Comșa, mulțumim primăriei care s-a implicat în această săptămână pentru a reface suprafața de joc și în special viceprimarului Adrian Bogdan, care a crezut în mine”, a mai spus Oancea.

Acesta s-a ferit să vorbească despre viitor, soarta clubului fiind incertă din punct de vedere financiar. “Mi-aș dori să jucăm în Liga a 3-a, Sebeșul merită o echipă la acest nivel. Nu pot să vă răspund ce se va întâmpla în viitor, nu eu sunt în măsură. În această săptămână vom avea o ședință pentru a stabili strategia, noi fiind preocupați doar de baraj până în prezent”, a conchis Oancea.

*Dan Doran: “eliminarea lui Suru ne-a dat planurile peste cap”

Am venit la Sebeș să facem o surpriză plăcută, dar nu am realizat nimic. Planurile noastre au fost date peste cap de eliminarea lui Suru. Am dominat prima repriză, dar apoi au au apărut, la fel ca și în tur, greșelile copilărești din defensivă, iar adversarii ne-au taxat, când încercam să revenim. Sebeșul s-a dovedit o echipă mai bine organizată, care a știut ce vrea, fiindu-ne superioară pe toate planurile, mult mai bine pregătită fizic”, a sunat caracterizarea dublei înfrângeri înregistrată de gugulani.

Inițial credeam că Alba, cu atâtea divizionare terțe, are un campionat mai slab, dar n-a fost așa. Dan Alexa ne-a lipsit în acest joc retur, ne-a ținut pumnii în încercarea noastră de a face performanță, era dificil să mai contăm pe el, fiind prins cu Concordia Chiajna. Noi suntem o echipă formată din prieteni, la primul an în Liga a 4-a. Ne dorim ca și sezonul viitor să avem un cuvânt greu de spus în campionatul din Caraș și, de ce nu, să câștigăm stagiunea, să jucăm iarăși un baraj și să promovăm”, a menționat Dan Doran.

[nggallery id=4246]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea