Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia a fost curățată de buruienile care o ”inundau”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mult dorita curățenie de vară de pe pista de biciclete Mamut s-a petrecut în sfârșit în decursul zilei de azi, 10 iunie, chiar sub ochii unui cititor ziarulunirea.ro, care a dorit să împartă momentul cu restul locuitorilor din Municipiul Alba.

Buruienile care creșteau pretutindeni pe traseul pe care mulți din locuitorii acestui oraș aleg să iasă la o plimbare au fost în sfârșit înlăturate, iar această mică schimbare de peisaj este binevenită.

După o stare de urgență prelungită în care puțini s-au putut bucura de o promenadă, această acțiune este o veste îmbucurătoare pentru mulți pasionați de iarbă verde și natură.

YouTube video

Pista de biciclete de pe dealul Mamut măsoară cu puţin peste 5 kilometri şi leagă, prin pădure, două dintre cartierele oraşului: Miceşti şi Pâclişa. Această pistă are o lăţime de 3 metri şi este însoţită de o alee pietonală lată de 2 metri, pe care cei dornici de promenade pot să se plimbe în voie şi să admire priveliştea. Dificultatea pistei este una de nivel mediu: traseu de urcare pe aproximativ 2 kilometri şi coborâre pe 3,5 kilometri.

Numită de ciclişti “Transalpina de Mamut”, datorită tronsoanelor de urcare şi coborâre şi senzaţiilor de “altitudine” în zonă, pista de biciclete este semnalizată corespunzător şi are pe margine, la distanţe de 100 de metri, bănci de relaxare şi coşuri de gunoi.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea