FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Inundație din cauza șanțurilor și rigolelor colmatate pe o stradă din Alba Iulia – ”De câte ploi este nevoie pentru ca autoritățile să facă ceva?”

De câte ori plouă, o stradă din cartierul albaiulian Bărăbanț este inundată, din cauza șanțurilor și rigolelor colmatate. Asta s-a întâmplat și în cursul zilei de duminică, după ploaia care a început în jurul orei 13.00. Nu a durat mult și drumul a fost transformat pe jumătate în pârâu.

Situația îi nemulțumește pe localnici iar unul dintre ei ne-a trimis imaginile alăturate, însoțite de mesajul: ”De câte ploi este nevoie pentru ca autoritățile să facă ceva?”. Acesta precizează că este vorba despre strada Turnătoriei.

——————–
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Marius 15 iulie 2018 at 18:12

La fel si pe Str. Varese … rigole pline cu pamant si pietris si apa circula pe drum…. la uni mai norocosi le intra in garaje !

Primaria nu face nimica, am facut o gramada de sesizari si nu o loat vro masura de curatare la rigolele infundate si a bazinului de decantare de pe str varese… primaria nu stie numa sa fure din banul public !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...