Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Revoluționarii din Alba au donat un steag original Muzeului Unirii din Alba Iulia, cu ocazia comemorării acestei zile. „Mie nu mi-au trebuit funcții. Am vrut revoluție și am făcut-o”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma ceremoniei de comemorare a 31 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, Asociația Revoluționarilor din Alba a decis să facă un gest nobil, așa că au donat pentru Sala Unirii un steag original de la Revoluția din Decembrie 1989.

„Steagul a fost luat de la OGA în seara de 21, de mine și de Șipoș, că pe Șipoș l-am urcat pe umeri ca să ia acest drapel.

Cu acest drapel am venit până la Comitetul Județean de Partid.

Eram o coloană, aproximativ 700-800 de oameni, nu eram mai mult, atât cât am putut organiza aici la „M-uri”, pentru că eu am plecat cu coloana și eu am dus-o.

Mie nu mi-au trebuit funcții. Am vrut revoluție și am făcut-o.

YouTube video

Acest drapel cu decuparea stemei adevărată, nu cum se face acum, taie cu brișca din el și acesta e drapel de la revoluție”, a povestit, pentru cititorii ziarulunirea.ro, unul dintre revoluționari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de un candidat din Alba Iulia. La ce disciplină a concurat Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2024 au fost afișate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. În județul Alba, un singur candidat a obținut nota 10. Citește și: Rezultate Titularizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea