// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-VIDEO: Șoferițele din Alba Iulia, ”amendate” cu mărțișoare de polițiștii rutieri, cu ocazia zilei de 1 Martie

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au desfășurat, joi, o ”acțiune” de depistare a doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic,  pentru a le ura o primăvară frumoasă și lipsită de incidente în trafic. Cu ocazia zilei de 1 Martie, aceștia le-au surprins pe reprezentantele sexului frumos, dăruindu-le în loc de ”procese verbale”…mărțișoare.  

Activitatea a început în jurul orei 10.00 în zona magazinului Unirea din centru şi a fost realizată de către poliţiştii de la Serviciul Rutier împreună cu poliţiştii de la Biroul Rutier Alba. Aceştia le-au dăruit doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în trafic mărţişoare, le-au urat drum bun şi o primăvară liniştită.

De fiecare dată mesajul poliţiştilor a fost însoţit de speranţa că mărţişorul oferit să aducă zâmbetul şi o rază de bucurie pe chipul doamnelor si domnişoarelor care primesc acest simbol al primăverii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419