Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Show cu Marius Moga şi echipa sa de artişti la Alba Mall. Sute de oameni au cântat alături de ei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert Tabara de Muzica la Alba Mall84Mall-ul a răsunat joi seara de muzica lui Marius Moga. După ce zilele acestea au lucrat în diverse studiouri mobile, în aer liber dar şi în Alba Mall, în cadrul Taberei de Muzică, ediţia a II-a, organizată la Alba Iulia, la final, Marius Moga şi prietenii săi, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, What’s up,  Zhao, Darlea şi Loredana Cavasdan au oferit albaiulienilor un show pe cinste.

Concertul tinerilor artişti, unii dintre ei cunoscuţi deja de la  TV, din seriale precum „Pariu cu viaţa” şi „O nouă viaţă”,  sau de la radio, a adunat sute de oameni în centrul comercial, care plini de entuziasm, au cântat şi au dansat alături de ei, pe melodiile care i-au făcut consacraţi. „Eşti piesa”, „Taxi”, „Îţi arăt că pot” sau „Bani din cer” au fost doar câteva dintre piesele pe care publicul le-a putut asculta live şi le-a fredonat alături de ei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Printre cei prezenţi, s-au aflat şi liceeni din oraş care participă mâine la „Marea Gălăgie”, ce i-au aclamat pe cei care le-au fost şef de echipă, Sorana, Liviu Teodorescu sau Adda. Cea din urmă, chiar l-a chemat alături de ea pe unul dintre elevi, Oscar, pentru a cânta împreună piesa „Îţi arăt că pot”.

La final, cu toţii au urcat pe scenă şi au cântat împreună, fiind aplaudaţi de către toţi cei prezenţi.

Şi aceasta a fost doar încălzirea. De mâine seară, aşa cum deja aţi aflat, în Cetatea Alba Carolina începe „Alba Fest”, unde Marius Moga şi prietenii săi, cei mai în vogă artişti din ţară, vor oferi un maraton de super concerte, timp de trei zile.

Vă prezentăm mai jos imagini foto video de la concertul care a încheiat Tabăra de Muzică, ediţia a doua, de la Alba Iulia.

[nggallery id=1839]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea