Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO/ VIDEO: Sărbătoarea muzicii la Alba Iulia: Concert cu muzică rock oferit de formaţia Robin and the Backstabbers

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sarbatoarea muzicii - Robin and the Backstabbers21Peste 200 de persoane au fost prezente în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia duminică seara la Sărbătoarea muzicii pentru a asculta concertul formaţiei Robin and the Backstabbers, alcătuită dintr-un grup de tineri talentaţi şi dornici de succes. Cu piese româneşti şi străine băieţii i-au încântat pe albaiulieni cu alt gen de muzică decât cea auzită în fiecare zi la radio, la televizor sau prin localuri. Concertul formaţiei a durat o oră şi jumătate.

Robin and the Backstabbers este un grup de pop melodramatic din Bucureşti, înfiinţat în 2010. Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) şi Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Formaţia s-a bucurat de un anume magnetism încă de la început, câştigând Premiul Publicului la ediţia din 2010 a competiţiei Stufstock Newcomers. Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol. 1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă Arhanghel’sk şi Vladivostok. În luna aprilie a acestui an, în cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câştigat 2 trofee: Best Alternative Rock şi Artistul Anului 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea