Rămâi conectat

Sport

FOTO, VIDEO, Sărbătoare în „Arini”! Şurianu Sebeş a promovat în Liga a 3-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La trei ani de la înființare, Șurianu Sebeș a promovat în eșalonul terț, după o dublă victorie cu Viitorul Caransebeș (2-1 și 3-1) înscriindu-se pe lista selectă a campioanelor ce cuprinde echipele Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos, campioanele din Alba promovate succesiv în Liga a 3-a.

Trupa din “Arini” a reeditat parcursul Performanței Ighiu din 2015 (event județean și promovare), dar speră să nu aibă soarta Mureșului Vințu de Jos din 2016, care după ce a câștigat barajul cu Mureșul Luduș, s-a retras din Liga a 3-a.

Ultimul cuvânt al sărbătorii l-a avut experimentatul mijlocaş Marius Neagu. „Dedic această promovare tuturor celor din Sebeş, care afirmau că nu ne vom apăra corect şansele în acest retur”, a spus fotbalistul ce a bifat a doua promovare a carierei, după cea cu Metalurgistul Cugir.

Finalul a descătușat energiile, echipierii gazdelor au încins hora bucuriei, au sărbătorit cu copiii alături, au scandat pe gazon “campionii, campionii”, dedicându-i promovarea lui Dan Comșa, organizatorul de competiții, ce, în ziua returului, a aniversat împlinirea unei jumătăți de veac.

 

În rest, de menţionat modul ireproşabil în care a fost împodobit stadionul din „Arini” (felictări organizatorilor). Sărbătoarea campionilor a durat târziu, în noapte, cu Dan Comşa, sărbătoritul zilei, în prim-plan.

Sunt semnale că primăria municipiului Sebeş va sprijini echipa de fotbal, mai ales că în localitate, sportul pe echipe nu există, prin dispariţia handbalului.

[nggallery id=4244]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea