Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO. Revedere cu emoție și bucurie, după 20 de ani, la Colegiul Economic din Alba Iulia. Promoția 1997, din nou în băncile școlii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolvenții Promoției 1997 de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia au avut, vineri, întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului, la care au participat aproape 100 de foști absolvenți.

Întâlnirea a avut loc în amfiteatrul colegiului, de la ora 11.00, și a început cu intonarea celebrului cântec academic ”Gaudeamus igitur” (Să ne bucurăm, așadar).

Gazda întâlnirii, directorul Colegiului Economic din Alba Iulia, Cristian Dincă, a declarat că se uită ”degeaba” în amfiteatru, deoarece recunoaște foarte puține persoane, cu care s-a întâlnit ”în altă conjunctură decât cea de profesor-elev”.

Astfel, el a dat cuvântul directoarei de atunci, prof. Decean Constanța, care a îndemnat la ținerea unui moment de reculegere pentru cei care nu mai sunt printre noi, dar și-au pus amprenta asupra educării foștilor elevi.

”Cred că pe parcursul acestor ani v-ați dat seama că noi am încercat să vă învățăm să munciți, să realizați că viață vă oferă lucruri bune și mai puțin bune, dar întotdeauna să încercați să vă ridicați și să știți că numai de voi depinde să primiți ceea ce dați. Sigur, nu este cazul să rememorăm aici momentele mai puțin plăcute sau plăcute. O să avem timp, dar e frumos să ne amintim numai de ceea ce este bun. Noi, dascălii, întotdeauna în greșelile și în realizările voastre ne vedem plusurile și minusurile profesiei”, a spus Decean Constanța.

Fiecare profesor diriginte a strigat, apoi, catalogul clasei, o bună parte dintre absolvenți fiind plecați în alte țări.

[nggallery id=4137]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea