Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PROTEST AUR la benzinăria OMV din cartierul Cetate din Alba Iulia: Oamenii, nemulțumiți de refuzul Austriei de a ne lăsa în spațiul Schengen

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

PROTEST AUR la benzinăria OMV din cartierul Cetate din Alba Iulia: Oamenii, nemulțumiți de refuzul Austriei de a ne lăsa în spațiul Schengen

Un protest are loc la Alba Iulia în cursul zilei de astăzi, 11 decembrie, față de refuzul Austriei de a accepta România în spațiul Schengen.

Potrivit unui mesaj postat de partidul AUR în mediul online, înainte de debutul acestuia, protestul are loc la benzinăria OMV de pe Calea Moților ( în zona stadionului Cetate).

„Daca nu ne văd, nu ne aud. Unirea face puterea!”, se mai arată în mesajul postat de aceștia.

YouTube video

Între timp, la benzinăria unde acest protest se desfășoară este o adevărată coadă de mașini care așteaptă să alimenteze.

La nivel național, ambasadoarei Austriei i s-a transmis că votul negativ al Vienei față de intrarea României în Schengen ”surprinde cu atât mai mult în contextul existenței unor relații diplomatice îndelungate, cu o tradiție de peste 100 de ani, între țările noastre, precum și al cooperării bilaterale substanțiale în special în domeniul economic – Austria fiind unul dintre partenerii economici cei mai importanți ai României și al doilea investitor străin pe piața românească”.

YouTube video

Ministerul de Externe i-a transmis ambasadoarei Austriei ”protestul ferm” față de acuzațiile exprimate de autoritățile austriece cu privire la așa-zise presiuni asupra firmelor austriece, afirmații despre care MAE susține că ”sunt inadmisibile, nefiind în conformitate cu realitatea”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea