Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO. Prima zi de școală, cu emoții, revederi și mult entuziasm, la Școala Generală din Micești

Mădălina Opriș

Publicat

în

Ca în fiecare an, prima zi de școală a fost întâmpinată cu emoții și mult entuziasm de către elevii Școlii Generale din Micești.

Încă de la prima oră a dimineții, zeci de elevi, îmbrăcați frumos, unii cu buchete de flori în mână, s-au strâns în curtea școlii pentru a participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

YouTube video

De departe, cei mai emoționați au fost bobocii, care au intrat astăzi pentru prima dată pe porțile instituției, curioși să-și cunoască noii colegi, profesorii, dar și școala în care vor învăța în următorii patru ani, despre care se spune că sunt cei mai frumoși din viață.

Ceremonia destinată deschiderii noului an școlar a început în jurul orei 8.00, cu un scurt moment religios oficiat de către un preot, după care a luat cuvântul primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa și directorul instituției de învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Deținut de la Penitenciarul Aiud, condamnat pentru ultraj după ce a amenințat un agent de poliție

Unirea Ziarul

Publicat

în

Deținut de la Penitenciarul Aiud, condamnat pentru ultraj după ce a amenințat un agent de poliție Un deținut al Penitenciarului Aiud a fost condamnat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist de peniteciare. Magistrații din Aiud au notat că polițistul de penitenciar amenințat de acesta a fost speriat de deținut și a evitat interacțiunea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea