Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Prezentarea mascotei Teatrului de Păpuşi Prichindel: Veselă și simpatică, își va întâmpina spectatorii la fiecare eveniment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” împlinește în luna septembrie 67 de ani de existență, timp în care s-au spus multe și frumoase povești. „Astăzi, de ziua lui, Teatrul primește în dar o mascotă veselă și simpatică, așa cum este el de la înființare. Mascota Prichindel își va întâmpina spectatorii la fiecare eveniment.

Pasiunea pentru un astfel de spectacol de teatru, cu păpuși, a fost definitorie pentru înființarea acestui teatru. Nu a fost simplu, nu a fost deloc ușor, dar cu ambiție, cu perseverență și cu multă, multă pasiune, s-a reușit.

„Dacă în urmă cu 67 de ani cu multe greutăți o casă devenea teatrul de păpuși  astăzi, cu sprijinul Consiliului Județean Alba, putem vorbi de un „teatru nou”, modern și primitor, reabilitat în întregime, care în curând își va deschide porțile tuturor.

Îi doresc mulți ani cu spectacole frumoase și public numeros. La mulți ani! echipei teatrului, care face posibil ca toate lucrurile frumoase să se întâmple”, a transmis Ioana Bogățan.

Le mulțumim tuturor artiștilor, fie că au fot actori-mânuitori, regizori, scenografi, care de-a lungul timpului au contribuit la consolidarea imaginii și prestigiului teatrului, păstrându-le vie amintirea celor care nu mai sunt. Le mulțumim, de asemenea, și celor care ni s-au alăturat, în calitate de parteneri, de colaboratori, invitați, în toate demersurile noastre culturale.

Și, nu în ultimul rând, mulțumim micilor noștri spectatori, fără de care existența noastră nu ar mai fi posibilă.

YouTube video

[nggallery id=7444]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea