Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO| Pompierul care a salvat o pisică dintr-un incendiu puternic, riscându-și viața: „Vă rog să-mi spuneți că trăiește”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comandantul Detașamentului de pompieri „Otopeni” din cadrul ISUBIF, maiorul Florin Lucaci, în vârstă de 33 de ani, și-a riscat viața pentru a salva o pisică pe care a văzut-o în timp ce, împreună cu echipa lui, se luptau pentru a stinge un incendiu puternic care a izbucnit joi seara, la două hale din Bragadiru.

Undeva între cele două hale, deși fumul era destul de dens, se putea vedea o pisică întinsă între niște stive de paleți de lemn care ardeau.

”Pune țeava de apă pe mine și dă-mi să mă leg cu o cordiță. O să mă strecor printre paleți, sper să nu se prăbușească”, i-a ordonat scurt comandantul unui pompier din subordine. Acesta a răspuns: ”Vă asigurăm, fiți fără grijă”.

YouTube video

După câteva minute, Florin a solicitat prin stație oxigen: ”Avem o pisică intoxicată cu fum. Rog pe cineva de la SMURD să vină la sectorul nostru de intervenție”.

Florin a lăsat pisica în grija colegilor și s-a întors la echipajul lui pentru a continua lupta cu flăcările.

Locul de unde a salvat pisica era acoperit de lemnele care ardeau. La finalul misiunii, maiorul Florin Lucaci s-a interesat de soarta pisicii. ”Vă rog să-mi spuneți că trăiește”, a transmis acesta prin stație. ”Vă raportez că trăiește. Totul este în regulă”, i-a răspuns colegul de la SMURD.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei Un proiect de ordin al Ministerului Mediului, aflat în dezbatere publică, modifică ghidul de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice”, astfel încât cei interesați să primească bani și pentru achiziționarea unui sistem de stocare a energiei electrice produse, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea