Ziarul Unirea
 

FOTO, VIDEO. Ploaia s-a oprit, când Gașca Zurli a venit: Curcubeu deasupra Cetății Alba Carolina, la spectacolul educativ pentru copii

Ploaia s-a oprit imediat după ce Gașca Zurli a urcat pe scena din Piața Cetății, iar pe cerul încă înnorat s-a putut admira un curcubeu minunat.

Sute de copii, însoțiți de părinți, s-au bucurat de spectacolul oferit, duminică seara, de Gașca Zurli, în cadrul Festivalului Cetatea Copiilor de la Alba Iulia.

Ultima reprezentație a Festivalului a aparținut celor de la Zurli care au avut un spectacol educativ pentru copii denumit ”Lumea lui Mulțumesc”.

”Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii, din România. Spectacolele noastre sunt despre magia care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor. Noi am transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un spectacol al imaginației, pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună și mai frumoasă”, potrivit descrierii de pe Zurli.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...