Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Noul CAROLINA MALL, din Alba Iulia: Construcția celui mai mare complex comercial din județul Alba este în plin avânt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noul CAROLINA MALL, din Alba Iulia: Construcția celui mai mare complex comercial din județul Alba este în plin avânt

Construcția noului mall din Alba Iulia este în plină desfășurare, aducând un val de originalitate și modernitate în oraș. Acest centru comercial, care se estimează că va fi deschis în această toamnă, va fi cel mai mare din județul Alba, având o suprafață impresionantă de 28.900 de metri pătrați și o valoare de 44.8 milioane de euro.

În prezent, se desfășoară lucrări la montarea geamurilor și a plăcilor exterioare, oferind o imagine vizuală a mall-ului în curs de finalizare. Parteneriatul pentru construcția acestui centru comercial este între Kapital și MAS REI, o companie imobiliară din Africa de Sud.

Mall-ul Alba Iulia va găzdui o gamă variată de facilități, cum ar fi un hypermarket cu zone speciale pentru pregătirea produselor, galerii comerciale pentru boutique-uri și showroom-uri, precum și o zonă de food-court cu restaurante și fast-food-uri. La parter, se vor găsi un hipermarket, magazine de modă, încălțăminte, jucării, mobilă, electronice și electrocasnice, în timp ce la etaj vor fi amenajate restaurante, fast-food-uri, o sală de fitness și un cazinou.

YouTube video

Centrul comercial va beneficia de o poziționare strategică, având în apropiere o zonă dens populată și acces rapid la drumul european E81. De asemenea, va atrage un număr semnificativ de clienți, având o bază de aproximativ 228.000 de locuitori într-un interval de 60 de minute de mers cu mașina. Alba Iulia Mall va fi primul și singurul centru de vânzare cu amănuntul modern al orașului, oferind o gamă diversificată de opțiuni de retail și atrăgând atât chiriași naționali, cât și internaționali.

Pe lângă spațiile comerciale, proiectul va include și facilități de parcare pentru vizitatori. Parcarea supraterană va dispune de un total de 1.088 de locuri, dintre care 10 vor fi echipate cu stații de încărcare pentru autovehiculele hibride și electrice. Sistemul de alimentare cu energie electrică poate fi extins pentru a deservi până la 240 de locuri de parcare. De asemenea, se vor amenaja alei carosabile și pietonale, spații verzi, semnale publicitare și se vor realiza branșamentele la utilități, asigurând un acces comod și facil pentru toți vizitatorii.

Lista magazinelor care vor fi prezente în noul mall din Alba Iulia a fost obținută de către ziarulunirea.ro, dar trebuie menționat că aceasta nu este confirmată și ar putea suferi modificări până la inaugurare. Printre brand-urile deja anunțate se numără un hypermarket Carrefour, care va fi cel mai mare magazin din mall ca suprafață. De asemenea, alte nume cunoscute precum DM, PEPCO, Kenvelo, Reserved, 4F, Siebel, Teilor, Douglas, CCC, COLIN`S, Cropp, Hervis, New Yorker, Noriel, Jolidon sau Cărturești vor îmbogăți experiența de cumpărături a vizitatorilor.

Alba Iulia se pregătește să primească acest nou mall, care va aduce un plus de viață și opțiuni de shopping în oraș. Cu designul său funcțional, arhitectural și estetic adaptat la caracterul zonei și cu facilități diverse, acest centru comercial modern va deveni un punct de atracție pentru comunitatea locală și nu numai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Tărtăria: Bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane, calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Tărtăria: Bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane, calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut Un bărbat înarmat cu un topor, care amenința cu moartea două persoane și făcea scandal, a fost calmat de luptătorii SAS și ulterior reținut. La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 20.00, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea