// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/VIDEO: Nicolae Drăgoi, suspectul atacului brutal din blocul M 3 din Alba Iulia a fost reținut și dus la sediul IPJ Alba

Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului brutal din blocul M 3 din Alba Iulia a fost identificat de către polițiști, reținut și dus la sediul IPJ Alba pentru audieri.

Luni seara, în jurul orei 21.30, la sediul IPJ Alba a fost adus suspectul în cazul atacului brutal din blocul M3 din Alba Iulia. Principalul suspect al Poliției se numește Nicolae Drăgoi din Alba Iulia (cartierul Bărăbanț) condamnat anterior pentru tâlhărie și tentativă de viol.

Citește și:  Video ȘOCANT: UPDATE: Fată tâlhărită în scara unui bloc din M-uri, la Alba Iulia

Acesta va sta în arest preventiv pentru 24 de ore, după care va fi prezentat procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale. Suspectul a declarat că nu este vinovat.

Reamintim că sâmbătă, 17 noiembrie, în jurul orei 18.00,  un bărbat a atacat, în scara blocului M3 o femeie în timp ce aștepta liftul. Femeia și-a pierdut cunoștința apoi, a jefuit-o.

Facem precizarea că cercetarea penală este doar o fază a procesului penal, care nu influențează cu nimic prezumția de nevinovăție.

Facebook 

3 Răspunsuri la FOTO/VIDEO: Nicolae Drăgoi, suspectul atacului brutal din blocul M 3 din Alba Iulia a fost reținut și dus la sediul IPJ Alba

 1. ,, 20.11.2018 la 9:18

  Daca se dovedeste ca recidivistul asta e autorul, atunci la ocna cu el pe viata ca nu are nicio sansa de reablitare. Puscaria este prea usoara pentru unele fapte. Ar trebui inchisi la ocna la munca silnica sa nu mai indrazneasca sa recidiveze.

  • dolfi 20.11.2018 la 22:48

   In tara noastra, aceste specimene sunt modele pentru societate!
   mizeria promovata pe majoritatea canalelor TV ridica in slavi astfel de paraziti si parashutele care vietuiesc pe langa ei.
   pedepsele sunt prea blande! puscaria e o gluma proasta, pe banii nostri ai contribuabililor. pentru puscariasi se aloca mai multi bani decat pentru copii si tineri! ASTA NU E NORMAL!

 2. Tepes Vladut 20.11.2018 la 19:08

  Condamnat la munca zilnica la autostrazi etc , sau pedepse cu moartea pt fapte grave ..sa se termine odata cu drepturile omului ca daca faci asa chestii grave nu mai poti fi considerat om..