Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Moment DULCE la Festivalul Truck Tuning Art 2023 din Alba Iulia: Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moment DULCE la Festivalul Truck Tuning Art 2023 din Alba Iulia: Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie

Festivalul Truck Tuning Art 2023, desfășurat în Alba Iulia, s-a transformat într-o amintire de neuitat pentru Raluca și Ionuț, doi îndrăgostiți, care au făcut din acest eveniment un moment magic în viața lor.

Încărcată de emoție, cererea în căsătorie a fost o surpriză care a cucerit inimile tuturor celor prezenți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Raluca, în vârstă de 27 de ani, și Ionuț, în vârstă de 32 de ani și cu 8 ani de experiență ca șofer pe tir, au fost prezenți la acest festival pasionați de lumea camioanelor și a tuningului auto.

Pe parcursul festivalului, participanții și vizitatorii vor avea ocazia de a vota cel mai frumos camion tunat, premiind creativitatea și munca depusă pentru a da viață acestor imense bijuterii metalice. Ca o recompensă pentru voturile lor, publicul va avea șansa de a câștiga sute de litri de combustibil și 1000 de lei pentru cel mai impresionant cadru fotografic surprins în timpul celor trei zile de desfășurare a evenimentului.

YouTube video

Cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut, atmosfera va fi una incendiară și în materie de muzică. Două trupe locale, Râpa Roșie și Brothers, vor susține un concert captivant, iar DJ Cretzu se va asigura că ritmul și distracția vor fi la cote maxime.

După ce au luat cu asalt orașul, camioanele s-au instalat în Șanțurile Cetății, pregătindu-se pentru începerea festivalului. Cu atâta adrenalină în aer, Truck Tuning Art 2023 promite să fie un eveniment memorabil, care va rămâne în amintirea tuturor pasionaților de camioane și entuziaștilor de tuning auto.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea