Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: „Marţienii” de la Colegiul Economic au câştigat „Marea Gălăgie” de la Alba Iulia. Vezi ce licee zgomotoase au mai strâns mulţi decibeli

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marea Galagie la Alba Iulia155Vineri, seara, începând cu ora 19.00, pe scena din Piaţa Cetăţii, 7 licee din Alba Iulia s-au „luptat”  prin dans şi gălăgie în cadrul competiţiei de percuţie „Marea Gălăgie”, pentru o sală de sport nouă dotată cu sisteme audio, mai exact „un radio” al unităţii de învăţământ. Cei care au reuşit să strângă cei mai mulţi decibeli au fost supersonicii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, coordonaţi de Sorana, iar pe locul II s-a clasat Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, condus de Liviu Teodorescu.

Peste 200 de elevi din Alba Iulia, de la Colegiul Tehnic „Apulum”, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, Liceul de Arte „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” şi Liceul Sportiv, au arătat publicului spectator prezent, în ciuda ploii, că ştiu să facă gălăgie ca „la carte”.

Competiţia de percuţie a fost un fel de extindere a Taberei de Muzică, ediţia a II-a,  organizată de Marius Moga şi echipa sa la Alba Iulia. De luni şi până joi, elevii din oraş au învăţat să se exprime prin dans, gălăgie şi să se sincronizeze, alături de echipa „De Moga Music”, pentru marele eveniment de vineri.

De elevii de la Colegiul Economic s-a ocupat Sorana (cel mai implicat lider de echipă), Colegiul Militar „Mihai Viteazul” a fost coordonat de Liviu Teodorescu, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” a fost antrenat de What’s Up, înlocuit vineri pe scenă de Shift, Colegiul „HCC” i-a revenit Addei, Liceul Sportiv lui Yoggi, Liceul Tehnic „Apulum” a fost antrenat de Junior şi echipa de la Liceul de Arte Regina Maria de Robert Maghetti.

În cadrul competiţiei gălăgia cea mai mare a fost făcută de public pentru echipa Colegiului Economic Dionisie Pop Marţian, care a obţinut Marele Premiu, pe locul II, decibelii i-au adus pe podium pe cei de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, locul III a fost ocupat de elevii de la Colegiul „HCC” iar locul IV de elevii de la Colegiul Tehnic Apulum.

„Marea Gălăgie” de la Alba Iulia a fost gândită de Marius Moga special pentru elevii din licee.

După 14 ani de umblat m-am întors în oraşul meu şi mă bucur că am reuşit să mobilizăm 7 licee şi să facem cea mai mare orchestră de liceeni din ţara noastră”, a declarat Marius Moga,  fiind aclamat de către toţi elevii, care nu au ezitat să-i reamintească artistului de unde a plecat: „Moga, nu uita, Alba este casa ta!”.

La anunţarea câştigătorilor, alături de „Micul Mozart”  a urcat pe scena Alba Fest şi  fratele lui, celebrul regizor Iulian.

[nggallery id=1850]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea