Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, la Blaj aLive: Concerte explozive, spectacol frenetic și fani în delir, în prima noapte a festivalului

Dragoş Suciu

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Blaj aLive222Formații din România, Germania și SUA au concertat în prima zi din cadrul festivalului Blaj aLive, organizat și în acest an, în orașul supranumit de Mihai Eminescu, ”Mica Romă”. Mii de persoane, de toate vârstele, majoritatea adolescenți și tineri, dornici de distracție, povești și băutură și-au instalat corturile dis-de-dimineață în campingul special amenajat pe Câmpia Libertății, pentru două zile festival.

Ziua bună s-a cunoscut de dimineață. Soare, concerte de muzică rock, povești la firul ierbii, mici, bere și relaxare. Înspre seară pe cer s-au văzut nori negri și toată lumea vorbea despre o furtună care stă să înceapă, dar petrecăreții veniți din mai multe colțuri ale țării nu s-au arătat deloc speriați sau că ar vrea să plece din fața artiștilor.

Verde, Gasolines, Aria Urbană, Grimus și  Robin and The Backstabbers, trupe din România și Germania au concertat în prima parte a zilei. Vița de Vie a avut cei mai frenetici fani de până la acea oră, în timpul concertului, solistul formației i-a stropit cu apă pe cei din primul rând, fapt ce a fost spre deliciul spectatorilor, majoritatea tineri, care au apreciat gestul ca unul de apropiere și simpatie.

Programul concertelor a fost respectat cu precizia unui ceas elvețian, celebra trupă de hip-hop Paraziții a urcat pe scenă la ora 21.30 și deși nu au fost cap de afiș putem spune că spectacolul oferit de ei a fost cel mai apreciat din prima seară.

De la ora 22.45 formațiile Seether din SUA, Matthias Meyer (Liebe*Detail/Watergate), din Germania, Kenny Larkin (Art of Dance Records) – SUA și Dan Andrei din România au pus capăt petrecerii în aer liber, dar o parte din petrecăreți au continuat, cu siguranță în cortul special amenajat pentru after party și în camping.

Cei care au lipsit în prima zi a evenimentului sau cei care doresc să retrăiască spectacolul îi anunțăm că trupe tari din țară și străinătate concertează și astăzi, după următorul program.

Duminică, 8 iunie

Ora 15.30 AnySound – Români

Ora 16.15 The Speakers – România

Ora 17.15 IMPEX – România

Ora 18.00 Blackstar – România

Ora 19.00 Alternosfera  – Moldova

Ora 20.15 Vunk – România

Ora 21:30 Zdob şi Zdub (MD)

Ora 22:45 AWOLNATION  – SUA, Tobias Thomas (Kompakt) – Germania, Coma Live (Kompakt) – Germania, Matias Aguayo (Comeme) – Germania, Barnt (Magazine) – Germania.

Revenim cu IMAGINI

[nggallery id=1916]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 20 octombrie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 20 octombrie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 20 octombrie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea