Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Isteria cumpărăturilor la Carrefour Market din Alba Iulia: ”Ia-ți tigăi, tu, că-s ieftine!”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul Carrefour a deschis astăzi, 23 octombrie, primul supermarket în Alba Iulia. Cumpărătorii au știut că fiecare deschidere se lasă cu reduceri și nu au ratat ocazia de a fi prezenți în număr mare, de la prima oră a dimineții.

Carrefour Alba Iulia01

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Supermarketul s-a deschis la ora 7.50, mai repede cu 10 minute decât s-a anunțat inițial, pragul magazinului fiind trecut de aproximativ 40 de persoane care nu s-au înghesuit și nici apostrofat, cum s-a întâmplat la ultima deschidere a unui magazin de tip discount în Alba Iulia. Prețuri mici sau ”oferte șoc” au fost la mai multe produse: umerașe, perne, pilote, detergenți, fructe, legume, ulei, zahar, carne, dar ”marea înghesuială” a fost la tigăi (preț 11  lei/bucata), care s-au ”evaporat” în mai puțin de 10 minute. ”Bomba” dimineții a aparținut unei doamne care i-a spus unei cunoștințe ”Ia-ți tigăi, tu, că-s ieftine!”. Din fericire personalul magazinului a mai avut marfă pe stoc și toată lumea a fost mulțumită. O altă ”atracție” a reprezentat cănile și paharele (2 lei/bucata). Întrebați de ce cumpără atât de multe, albaiulienii au admis că nu au nevoie acum de ele, dar, ”nu știi niciodată când îți trebuie”. La ora 8.30, în magazin erau peste 100 de persoane.

Noul supermarket va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8.00 – 22.00, iar duminica între orele 8.00 – 20.00. Are o gamă de peste 9.000 de produse, iar oferta include circa 2.000 de articole Carrefour, cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile naționale.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În România, grupul număra 165 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ”Carrefour”, 86 de supermarketuri ”Market”, 46 de magazine de proximitate ”Express”, 7 magazine de proximitate ”Contact” și un magazin de comerț online: carrefour-online.ro.

[nggallery id=2487]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea