FOTO, VIDEO Isteria cumpărăturilor la Carrefour Market din Alba Iulia: ”Ia-ți tigăi, tu, că-s ieftine!”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Grupul Carrefour a deschis astăzi, 23 octombrie, primul supermarket în Alba Iulia. Cumpărătorii au știut că fiecare deschidere se lasă cu reduceri și nu au ratat ocazia de a fi prezenți în număr mare, de la prima oră a dimineții.

Carrefour Alba Iulia01

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Supermarketul s-a deschis la ora 7.50, mai repede cu 10 minute decât s-a anunțat inițial, pragul magazinului fiind trecut de aproximativ 40 de persoane care nu s-au înghesuit și nici apostrofat, cum s-a întâmplat la ultima deschidere a unui magazin de tip discount în Alba Iulia. Prețuri mici sau ”oferte șoc” au fost la mai multe produse: umerașe, perne, pilote, detergenți, fructe, legume, ulei, zahar, carne, dar ”marea înghesuială” a fost la tigăi (preț 11  lei/bucata), care s-au ”evaporat” în mai puțin de 10 minute. ”Bomba” dimineții a aparținut unei doamne care i-a spus unei cunoștințe ”Ia-ți tigăi, tu, că-s ieftine!”. Din fericire personalul magazinului a mai avut marfă pe stoc și toată lumea a fost mulțumită. O altă ”atracție” a reprezentat cănile și paharele (2 lei/bucata). Întrebați de ce cumpără atât de multe, albaiulienii au admis că nu au nevoie acum de ele, dar, ”nu știi niciodată când îți trebuie”. La ora 8.30, în magazin erau peste 100 de persoane.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Noul supermarket va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8.00 – 22.00, iar duminica între orele 8.00 – 20.00. Are o gamă de peste 9.000 de produse, iar oferta include circa 2.000 de articole Carrefour, cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile naționale.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În România, grupul număra 165 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ”Carrefour”, 86 de supermarketuri ”Market”, 46 de magazine de proximitate ”Express”, 7 magazine de proximitate ”Contact” și un magazin de comerț online: carrefour-online.ro.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Must de Jidvei

19 Comentarii

Oana 23 octombrie 2014 at 9:06

„ia-ti”

Obs. 23 octombrie 2014 at 10:00

Da, e corect!

Roxi Ianca 23 octombrie 2014 at 9:25

si tu ai luat la bunata Suciuleeeeee

Octavia 23 octombrie 2014 at 9:28

Nu am putut citi mai mult de 2 paragrafe… este cel mai prost articol pe care l-am citit vreodata…..

dolfi 23 octombrie 2014 at 9:57

tigai ieftine cu teflon cancerigen… mai bune erau bormasinile….

alexandru 23 octombrie 2014 at 10:14

pensionarul roman la datorie. rodul distrugerii pesediste a acestei tari, pensionarul ca specie , supravietuieste cutreierand printre magazine second hand si supermarketuri ci oferte la produse inutile.intre timp cei votati la greu de aceasta specie isi impart tara cu paduri, terenuri, bani publici, neveste, amante, pavele, studii de impact si alte porcarii generatoare de profituri personale.
pensionarul roman traieste cu sperante, carduri de fidelitate de la farmacii, 27 lei marire pensie, abonament gratuit la autobuz local si 5 kg faina ajutr de la ue.
altii traiesc cu ajutorul ue cu 8000 ron -salariu absolut normal in proiectele posdru( adica proiecte cu hartii trase la copiator ,si formatori facuti la apelul bocancilor prin birourile paem sau ale celebrei univ 1 aprilie)
urez bafta multa celor de la careffour, locatia aleasa este dezastruoasa, o sa simta asta dupa prima luna de functionare.
pensionarilor romani le urez sa aiba parte de multa intelepciune.si in duminica alegerilor as prefera sa stea toti acasa.sa am si eu un viitor in tara asta.

alexandra 23 octombrie 2014 at 10:20

Foarte prost scris articolul. Stimate domnule Suciu lasati-va de treaba asta ca nu va iasa…..deocamdata

j 23 octombrie 2014 at 11:04

„altii traiesc cu ajutorul ue cu 8000 ron -salariu absolut normal in proiectele posdru( adica proiecte cu hartii trase la copiator ,si formatori facuti la apelul bocancilor prin birourile paem sau ale celebrei univ 1 aprilie)”

Si tu crezi ca daca ajunge Johannis se va schimba asta ? Pana una alta vezi ca aia de la posdru cu salarii de 8000 de lei sunt toti liberali…

mihai 23 octombrie 2014 at 12:55

apoi nu se putea sa nu comenteze pe aici cate un anti psd-ist…de zici ca psd-ul conduce din anul 100 i.h.
de guvernarea boC, CARE a condus vreo 4 ani ai auzit???…. de paduri vorbesti???? cele care erau odata in zona Neamt unde jupan e Pinalti…pdl-ist de marca si pmp-ist????
de terenuri vorbesti????…cele de la nana?????????
de amante???? adica de udrea?????
pavele???? „oamenii de casa” ai pdl-ului din zona????

la partea cu salariile din POSDRU iti dau MARE dreptate….cea mai mare teapa sunt aceste proiecte….am spus-o si am sa o repet la nesfarsit….sunt bani de „furat”…atata timp cat se cheltuie pe aceste proiecte mai mult decat se aloca efectiv pentru reconversie, si pentru scopul final si anume crearea locurilor de munca totul e in zadar…toti cei care au dat-o in bara cu afacerile lor (asta de buni afaceristi ce sunt), s-au apucat de „invartit” bani europeni…pai cum naiba sa faci tu cursuri pentru babysitter in campeni??????

anca 23 octombrie 2014 at 10:27

Inca un esec marca Alba Mall.
Nici Carrefour’ul nu ii va salva de la iminentul faliment.

j 23 octombrie 2014 at 11:06

Anul viitor pe vremea asta nu o sa mai fie Carrfour acolo ca isi vor da seama de prostia pe care au facut-o alegand acea locatie ;).

albaiulian 23 octombrie 2014 at 10:47

„oferte soc”! .pe dracu .astia de la Carrefour nu cred ca inteleg sensul cuvantului „soc” si il folosesc aiurea.

ORGIA NATZIONALA 23 octombrie 2014 at 12:10

IN RESTUL COMUNITATII EUROPENE TOATE SALARIILE PE POSDRU (ECHIVALENTU` DE LA FIECARE ) SUNT INTRE 6000 SI 15000 EURO …… SLABI SUNTEM NOI ROMANII CA NE O TRAGEM UNII LA ALTII CU INVIDIE MAXIMA !!
PANA UNA ALTA TRAIASCA FRANCEZII ASTIA CA AU CURAJ SA DEA DE LUCRU LA O MANA DE OAMENI !!
SI MULTA M..E LA INVIDIOSI

M 23 octombrie 2014 at 12:18

Multa m0e si tie !

mihai 23 octombrie 2014 at 12:59

si tu invarti banii de la POSDRU….?????
pai aia de pe afara fac ceva de banii aia….voi doar masini, sedii…excursiii….asa ca MULTA MWIE TIE…

marin 23 octombrie 2014 at 13:01

@orgia-…daca esti atat de informat spune cat castiga-n restul comunitatii europene un vanzator,un profesor,un doctor,un zidar etc…multe mure!

gadea si ciutacu 23 octombrie 2014 at 13:14

Una peste alta, concurenta nu poate fi decat un lucru pozitiv pt cumparator. In ceea ce priveste locatia aleasa e una din cele mai ieftine solutii pt Carrefour: vine intr-un spatiu deja amenanjat, investitii minime. Cu siguranta ca vanzarile vor fi pe masura salariilor albaiulenilor insa vor fi promotii de sarbatori sau black friday (eu mi-am luat televizor, tableta si telefon profitand de una din aceste promotii, sub pretul practicat de magazinele specializate pe electronice).E drept ca magazinele din mall abia supravietuiesc dar deschiderea unui supermarket va ajuta si magazinele mici din mall prin traficul de clienti. Nu in ultimul rand, crearea catorva locuri de munca nu poate fi decat benefica. Din pacate nu se inghesuie investitorii in municipiul nostru. Noi traim bine din…turism.

Vlad 23 octombrie 2014 at 15:47

Vai ce multe colege de serviciu vad in poze ! Bine ca s-au pontat si abia apoi au fugit la Mall !

nice 23 octombrie 2014 at 17:46

toti fac parte din acelasi partid (fsn) care s-au despartit ca se cearta care isi trage partea mai mult asa ca …

Comentariile sunt oprite