Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO| INCENDIU violent la un cimitir: O țigară aruncată la întâmplare a aprins tone de deșeuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| INCENDIU violent la un cimitir: O țigară aruncată la întâmplare a aprins tone de deșeuri

În cursul serii de joi, pompierii militari din Oradea au acționat vreme de mai bine de cinci ore pentru localizarea, lichidarea și înlăturarea efectelor negative ale unui incendiu violent, care a cuprins tone de deșeuri depozitate pe o platformă din Cimitirul Municipal Oradea.

La fața locului au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

„În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul evenimentului, flăcările se manifestau violent la deșeuri depozitate pe o platformă amenajată în acest scop în cimitir.

YouTube video

Misiunea echipajelor a fost una de durată, întrucât pe platforma respectivă era depozitată o cantitate foarte mare de frunze uscate, coroane şi alte deşeuri de lemn și plastic, astfel că, după stingerea flăcărilor, pompierii militari au procedat la căutarea focarelor ascunse în mormanele respective, până în jurul orei 23.50. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars aproximativ 50 de metri cablu electric și circa 10 tone de deșeuri de lemn, plastic și frunze uscate”, se precizează într-un comunicat al ISU Bihor.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a incendiului, fumatul în locuri nepermise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea