Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO, VIDEO. În fața liderilor de organizații din Munții Apuseni, PSD Alba și-a prezentat candidații pentru alegerile parlamentare de luna viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concomitent cu lansarea din Alba Iulia a candidaților PNL la alegerile parlamentare din luna decembrie, organizația județeană PSD și-a prezentat în Cîmpeni candidații proprii pentru alegerile de luna viitoare, la evenimentul din ,,Capitala Țării Moților” asistând peste 100 de persoane – lideri ai organizaților locale PSD din zona Apuseni.

psd-lansare09Întâlnirea care s-a desfășurat într-un local public din oraș a fost coordonată și de această dată de doamna Dorina Vera Cristescu – viceprimarul orașului Cîmpeni, aceasta făcând prezentările candidaților PSD Alba la alegerile din 11 decembrie 2016 și menționând faptul că ,,PSD are cea mai valoroasă echipă de candidați din județ.” Totuși, la eveniment au lipsit din diverse motive o parte dintre candidați, cele mai răsunătoare nume fiind rectorul Valer Daniel Breaz – care deschide lista candidaților pentru Senatul României, precum și primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian – cel care se află pe locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaților.

Rând pe rând, candidații PSD Alba s-au prezentat colegilor din sală și au prezentat diferite discursuri primarul Ioan Călin Andreș, inspectorul școlar general Marcela Eugenia Dărămuș, Horațiu Dimitrie Clepan, Cornel Suciu, primarul comunei Ciuruleasa – Radu Marcel Tuhuț și deputatul Ioan Dîrzu – președintele PSD Alba. Președintele Dîrzu a încheiat șirul cuvântărilor cu un discurs mai lung în care și-a prezentat nemulțumirile față de atitudinea unor adversari politici în legătură cu mai teme de actualitate sau situații interne și externe, exprimând totodată susținerea partidului pentru biserică, familia tradițională și alte valori naționale. Totodată, acesta a menționat plin de entuziasm că, după alegeri, se vor întâlni din nou aici mult mai numeroși, pentru a sărbători victoria.

La finalul discursurilor, candidații PSD Alba au făcut fotografii de grup cu principalii lideri ai partidului din Apuseni – primarii localităților Abrud, Arieșeni, Câmpeni, Ciuruleasa, Lupșa și Poiana Vadului, apoi au rămas la discuții cu cei prezenți într-o atmosferă relaxată și colegială.

Lista candidaților PSD Alba pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 este următoarea:

La Senat:

  1. Valer Daniel Breaz – rector Universitatea ”1 Decembrie” Alba Iulia
  2. Ioan Călin Andreş – primar Câmpeni
  3. Murg Cornel – inginer
  4. Elena Aron – intermediar de asigurări

La Camera Deputaţilor:

  1. Ioan Dîrzu – deputat
  2. Cornel Suciu – consilier superior
  3. Gheorghe Damian – primar Ciugud
  4. Marcela Eugenia Dărămuş – inspector școlar general
  5. Horaţiu Dimitrie Clepan – manager
  6. Gabriel Dan Bărbuleţ – lector universitar
  7. Aurel Costică Ispas – director

Autor: Ovidiu CULDA

[nggallery id=2948]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea