Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Fanfara Județului Alba sărbătorește Centenarul Încoronării: Concert în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| Fanfara Județului Alba sărbătorește Centenarul Încoronării: Concert în Piața Cetății

Cu ocazia Centenarului Încoronării, fanfara județului Alba a încântat vineri, albaiulienii și turiștii care treceau prin Piața Cetății cu un spectacol de calitate.

CITEȘT ȘI: 13-16 octombrie 2022: Centenarul Încoronării, la Alba Iulia. Foc de artificii de zi, paradă cu torțe, concerte și primirea Familiei Regale. PROGRAM

Fanfara Județului Alba este un serviciu artistic al Centrului de Cultură „Augustin Bena”. Fanfara reunește un număr de 20 de instrumentiști profesioniști care prin ținută, calitatea tehnică a interpretării și diversitatea instrumentelor muzicale fac din această formație artistică un punct important de atracție pentru locuitorii județului Alba și pentru turiștii prezenți pe aceste meleaguri.

YouTube video

Timp de patru zile, la Alba Iulia, are loc Centenarul Încoronării, evenimente care evocă actul istoric prin care România Mare și-a afirmat suveranitatea.

Astăzi cei prezenți la Centenarul Încoronării se vor putea bucura de mai multe expoziții și vernisaje, de concertul Cameratei Regale, precum și de o reconstituire istorică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba Daniel Dobra și Ionaș Dan, doi tineri din Pianu, au luat sâmbătă o inițiativă lăudabilă și au organizat o plantare de cireși, pe Dealul Pianului de Jos, într-un loc unde au mai existat cireși în perioada interbelică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea