Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO VIDEO| Dublă reușită pentru Isabela Ciama și Camară Antonie, la Balul Bobocilor 2023 de la Liceul de Arte din Alba Iulia: Au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc și Ziarul Unirea!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Dublă reușită pentru Isabela Ciama și Camară Antonie, la Balul Bobocilor 2023 de la Liceul de Arte din Alba Iulia: Au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc și Ziarul Unirea!

Isabela Ciama și Camară Antonie au câștigat titlurile de Miss și Mister Unirea și Miss și Mister Boboc la balul organizat de către Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Tematica aleasă pentru acest eveniment este „Bikers vs. Surfers,” inspirată din popularul film Disney „Teen Beach Movie”. Această alegere a tematicii este inspirată de ideea de a oferi elevilor posibilitatea de a-și exprima creativitatea și imaginația, prin crearea unor costume și a unor reprezentări scenice cât mai autentice.

În prima parte a spectacolului, publicul a fost captivat de scenete și coregrafii tematice care au adus în prim-plan tematica aleasă.

YouTube video

După prezentarea concurenților și proba de talente, a avut loc o secțiune de cultură generală, unde candidații au demonstrat cunoștințele lor în diverse domenii.

După evenimentul principal, toată lumea a fost invitată să se alăture la after party-ul ținut în Hideout, în spațiile Ryma. Aici, doi DJ, Elis și Emi, asigură atmosfera, iar artistul „Șapte” va aduce ritmurile muzicale pentru o noapte de dans și distracție.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea