Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Domeniile Mar’tinutzi, din Vințu de Jos, premiu de excelență pentru ”Experiențe de vacanță”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, una dintre cele mai frumoase locații de vacanță din județul Alba, dominată de Castelul Contelui Redey, a obținut premiul de excelență pentru ”Experiențe de vacanță”, oferit de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), în cadrul celei de-a XIII-a ediții a evenimentului „Margareta de Aur”.

ANTREC a desemnat, sâmbătă, câștigătorii celei de-a XIII-a ediții a evenimentului „Margareta de Aur” la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

Un premiu important, de excelență pentru ”Experiențe de vacanță”, a fost obținut de Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, una dintre cele mai frumoase locații din județul Alba, pentru petrecerea timpului liber, evenimente și relaxare, situate la doar 15 kilometri de municipiul Alba Iulia.

Domeniile Mar’tinutzi și-au deschis porțile în 2014, iar de atunci aici s-au organizat peste 300 de evenimente, în cele două spații Mar’tinutzi Ballroom si Gradina de Vara.

Din 2016, pe Domeniile Mar’tinutzi a fost inaugurat si Cardinal Hotel, care oferă cazare în 32 de camere cu condiții de patru stele, un SPA și o nouă sală de evenimente în cadrul hotelului. Locația se află la marginea Munților Apuseni, iar zona oferă priveliști deosebite și mult spațiu verde.

Domeniile Mar’tinutzi se află pe Valea Vințului, la nici zece kilometri de Drumul Național care leagă Alba Iulia de Cugir, respectiv de Autostrada Sibiu – Deva. De asemenea, în apropierea acestei locații de află și vechiul Castel Martinuzzi, una dintre obiectivele turistice ale județului.

[nggallery id=4018]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea