Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: De 1 martie şoferiţele din Alba Iulia au fost ”amendate” cu mărţişoare de către poliţiştii rutieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au ieşit de 1 Martie în trafic la „amendat” doamne şi domnişoare cu ocazia zilei mărţişorului. Participantele la trafic au avut surpriza de a fi „trase pe dreapta” de poliţişti, pentru a le oferi mărţişoare.

Activitatea a început în jurul orei 10.00 în zona magazinului Unirea din centru şi a fost realizată de către poliţiştii de la Serviciul Rutier împreună cu poliţiştii de la Biroul Rutier Alba. Aceştia le-au dăruit doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în trafic mărţişoare, le-au urat drum bun şi o primavera liniştită.

De fiecare dată mesajul poliţiştilor a fost însoţit de speranţa că mărţişorul oferit să aducă zâmbetul şi o rază de bucurie pe chipul doamnelor si domnişoarelor care primesc acest simbol al primăverii.

[nggallery id=3505]

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea