Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: CSU Alba Iulia – Industria Galda 0-0 în derby „de Alba” în debutul stagiunii | Surpriză oferită de nou-promovată…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Runda de debut a Seriei 9 din eșalonul terț propune, la ora 18.00, primul derby “de Alba” a sezonului, între CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos, ultima revenită în Liga 3 după doi ani.

O partidă încheiată cu o remiză albă, o supriză oferită de nou-promovată în compania unui adversar cu pretenții de play-off. Găldenii au ținut în șah o formație considerată favorită înaintea jocului și au reușit totodată să nu piardă împotriva grupării albaiuliene, în al 3-lea duel direct.

O confruntare al cărui ritm a fost influențat de căldură, jucându-se la 34 de grade! Universitarii au dominat întâlnirea, au avut posesie, însă nu s-au descurcat în preajma careului advers și au avut emoții în actul secund când puteau fi taxați.

Ne-am dorit să câștigăm, din păcate a fost doar un punct. A fost un meci pe care l-am avut la discreție, nu am finalizat situațiile create. Sunt dezamăgit de acest egal acasă„, a precizat Bruno Vienescu.

Un derby tot timpul este unul joc imprevizibil, ambiția poate să aducă energii suplimentare. Rezultatul este echitabil, și noi am avut ocazii și adversarii. Păcat că nu au fost goluri, dar mă bucur pentru remiză„, a spus Doru Oancea, antrenor aflat la debut pe a treia scenă.

Studenții au dominat startul de joc, având două bare, prin Pîntea (16) și M. Șerban (19). Potopea, căpitanul oaspeților a părăsit terenul din motive medicale în minutul 22. Gazdele au mai ratat ocazii prin Vasinc și Cunțan, dominând primul mitan. În distribuția oaspeților sunt 6 jucători care au trecut pe la CSU în sezoanele trecute.

La reluare, prima oportunitate îi aparține lui Stănilă (49) – cap alături. Ocazia meciului este irosită de Oniche (56) – reluare din careul mic, puțin pe lângă. Gazdele solicită penalty la o acțiune Pîntea (75) – un contact cu Șt. Radu

Conjudețenele au obiective diametral opuse, studenții, care au modificat pe banca tehnică, necontinuând colaborarea cu Mihai Manea, propunându-și să ridice ștacheta și să pătrundă în play-off, iar găldenii vizează evitarea retrogradării.

CSU: Gal – Kilyen, Niakate, R. Popa, Cunțan (76, Bucurică) – Pîntea, Kouadio (58, Todoran), M. Șerban, Gilyen (88, Trifu) – Bidulescu (58, Tronea), Vasinc; rezerve Al. Șerban, Fofana, Cărăbineanu, V. Boldea, E. Vlad. Antrenor Bruno Vienescu

Industria: Căt. Suciu – Juncan, Potopea/cpt (22, Circov), Șt. Radu, Puha – Oniche, Grosu – Giorgiu (64, Oneț), Baghiu (73, S. Mureșan), Frențiu (64, Cioară) – Stănilă (73, Dodoc); rezerve Bistraie, B. Popescu, P. Medrea, Căt. Ivașcu. Antrenor Doru Oancea.

Arbitri Cl. Ștef, Cr. Cherteș (ambii Tg. Mureș), B. Stoica (Cluj-Napoca) Observatori Cl. Ștefănuți (Năsăud), I. Picioiu (Tg. Jiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea