Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Crema muzicii româneşti, în a doua seară Alba Fest. Super show acasă la Marius Moga cu prietenii săi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Fest01Nume mari din industria muzicii româneşti au urcat pe scena Alba Fest în cea de-a doua seară. Aflat în oraşul său natal după 14 ani, Marius Moga a fost emoţionat când a văzut că mii de oameni au cântat împreună cu el şi corul Theotokos din Alba Iulia refrene din hit-urile compuse de el artiştilor din România dar şi celor străini precum Maroon Five.

Smiley, Andra, Adda, Shift, Ştefan Bănică Jr., CRBL, Liviu Teodorescu, Amna, Paula Seling, Alex Velea,  Ruby şi surpriza serii Dan Bitman au făcut super show pe scena Alba Fest. Hituri compuse de Marius Moga şi nu numai au răsunat în toată Alba Iulia de Zilele Oraşului.

Spectacolul a fost prezentat de Cătălin Măruţă şi Marius Moga. De asemenea, toată „nebunia de la Alba Iulia a fost în direct şi pe MTV, cu Vj Oana şi Cabral.

Primarul Mircea Hava, Marius Moga şi Măruţă au fost cei care au dat startul şi unui frumos foc de artificii, admirat de miile de oameni prezenţi în Piaţa Cetăţii.

Alba Fest02Pe „barba” lui a plecat în adolescenţă la Bucureşti să ajungă cineva în viaţă, iar sâmbătă, bunica, părinţii, fratele lui Iulian şi iubita sa Bianca, au trăit împreună cu el emoţiile reîntoarcerii acasă, în oraşul natal, unde oamenii au arătat că îl iubesc.

„După atâţia ani de compus, mă bucur că m-am întors în orășelul acesta cu atâția prieteni. Cea mai frumoasă senzaţie este să te întorci acasă şi toată lumea să te iubească”, a declarat Marius Moga.

Emoţiile au fost şi mai copleşitoare în momentul în care Marius a urcat pe scenă împreună cu corul de copii „Theotokos”, din care a făcut şi el parte în copilărie, şi a cântat alături de ei şi de miile de oameni prezenţi refrene ale hiturilor compuse de el . Şi-a dat seama că în ciuda anilor pe care nu i-a petrecut acasă, Alba Iulia nu l-a uitat.

În cadrul spectacolului Marius Moga şi-a aruncat pălăria în public şi a făcut cadou unui băieţel papionul lui.

La finalul serii o mare parte dintre artişti au urcat pe scenă alături de „Micul Mozart” şi au cântat împreună melodia „După ani şi ani”.

Distracţia continuă la Alba Iulia. Duminică, ultima zi a festivalului este dedicată folclorului şi muzicii uşoare. Vă prezentăm mai jos programul :

*DUMINICĂ, 1 IUNIE 2014

10:00 –  Urbis Grates: Decernare diplome de excelenţă / Sala Unirii

10:00 –  Cupa Alba Carolina : Concurs internațional de machete statice / Galeria Poarta a III-a

10:30 – Festival de Joacă în Cetatea Copiilor: Jocuri și jucării pentru copii / Platou Palatul Copiilor, Cetatea Alba Carolina

11:00  –  Gala Olimpicilor: Premiere elevi olimpici /  Sala Unirii

12:00 –  Ceremonialul Schimblui de Gardă: Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a

17:00 – Armonia Focului: Spectacol muzică populară (Ansamblul „60 Plus”, Leontina Fărcaş şi „Muguri de Tezaur”, Ansamblul „Augustin Bena”, Mirela Mănescu, Mircea Târziu, Ilie Medrea, Mariana Anghel, Marinela Baba, Ionuț Fulea, Sava Negrean-Brudașcu, prezintă Marinela Baba) / Scena Piața Cetății

20:00 – Ieri şi Azi: Concerte: Marina Florea, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu, Adrian Daminescu, prezintă Octavian Ursulescu / Scena Piața Cetății

22:00 – Ceremonialul Schimbului de Gardă cu torţe: Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a

Articol in curs de actualizare.

[nggallery id=1865]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea