Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Creaţiile designerului Iulia Manciulea din Sebeş, pline de rafinament şi eleganţă, prezentate în ultima zi de Feeric Fashion Days la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Feeric Fashion Days 2 Alba Iulia133Iulia Manciulea Tileagă, designerul vestimentar din Sebeş şi-a prezentat, duminică seara, cea mai nouă colecţie a sa, la festivalul de modă Feeric Fashion Days desfăşurat la Alba Iulia. Creaţii pline de rafinament şi eleganţă, asta a adus tânăra în faţa iubitorilor de modă, în tendinţa de a duce faima regiunii cât mai departe în ţară. Şi cu siguranţă o va duce.  Show-ul a fost unul excepţional, iar spaţiul pe care au defilat manechinele, podul de la Poarta a IV-a a Cetăţii, a completat în mod armonios creaţiile ei. Zeci de oameni din lumea modei, dar şi albaiulieni veniţi să vadă live un spectacol de modă au asistat încântaţi la prezentarea colecţiei. Ţinutele manechinelor au fost completate cu machiaje şi coafuri pe măsură, realizate de make-up artiştii locali Andreea Anghel, Sorina Brumariu, Mihaela Haplea şi Alexandra Ungur, şi hair-styliştii Ioana Iosep, Iulia Brown şi Adela Ruja.

Deşi înainte cu aproximatix 20 de minute să înceapă prezentarea de modă, o ploaie scurtă ameninţa evenimentul, la start vremea a ţinut cu Iulia, iar spectacolul a ieşit ca „la carte”.

Feeric Fashion Days 2 Alba Iulia127Colecţia prezentată de tânăra designer a adus în faţa iubitorilor de frumos rochii de seară elegante, lungi, dar şi scurte, pentru evenimente speciale. Create din mătase de culori pale cu imprimeuri dantelate în culori vii, sau într-o culoare, rochiile designerului din Sebeş se adresează atât tinerelor domnişoare cât şi doamnelor. Cu siguranţă, cel puţin una dintre creaţii a „tras cu ochiul” reprezentantelor sexului frumos aflate la prezentare.

Iuliei Manciulea conduce cu succes un atelier de creaţie vestimentară, recunoscut în Alba şi chiar în Transilvania. Şi-a început cariera în anul 2009, iar cu multă muncă, atenţie la detalii şi dăruire maximă, tânăra a reuşit să se facă cunoscută prin sutele de creaţii scoase pe piaţă.

A absolvit  în 2008 Facultatea de Arte şi Design din Timişoara, în cadru Universităţii de Vest, secţia Textile Modă, iar doi ani mai târziu, masterul la aceeaşi facultate.

Moda şi în special ţinutele vestimentare sunt o adevărată pasiune pentru Iulia.
Participă frecvent la şedinţe foto de modă, urmărind astfel o cât mai bună şi profesională promovare a rochiilor create în atelierul său.

De asemenea, Iulia a anunţat că îşi va deschide în curând un site de prezentare a creaţilor sale. Aşadar, dacă v-a plăcut ce aţi văzut, ceea ce a prezentat designerul şi aţi „pus ochii” pe vreo una dintre rochiile prezentate la Feeric Fashion, fiţi pe fază.

La acest festival de modă, Feeric Feshion Days, cel mai mare în domeniu din ţară, tânăra designer din Sebeş doreşte să reprezinte cu onoare judeţul şi speră să ducă faima regiunii cât mai departe.

[nggallery id=2049]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea