Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| „Creăm pentru căței” în memoria Ioanei Sfârlea la acțiunea Asociației „Prietenii lui Azor” din șanțurile Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Creăm pentru căței” în memoria Ioanei Sfârlea la acțiunea Asociației „Prietenii lui Azor” din șanțurile Cetății Alba Carolina

În cursul zilei de duminică, 15 mai, are loc la Alba Iulia, pe latura de Vest a Cetății, Târgul ONG-urilor. În cadrul acestuia se desfășoară și acțiunea „creăm pentru căței”, a voluntarilor Asociației „Prietenii lui Azor”.

Aceștia vor realiza brățări hand-made și puzzle feeder-uri din materiale reciclabile și biodegradabile pe care le vor dărui celor care donează mâncare și recompense pentru cățeii din adăpostul albaiulian.

O mare parte din materialele folosite la realizarea acestor brățări au fost lăsate de fosta noastră colegă de la Ziarul Unirea, Ioana Sfârlea, o mare iubitoare a necuvântătoarelor. Astfel o parte din iubirea ei pentru animale va continua să existe în inimile și pe brațele albaiulienilor cu suflet mare.

YouTube video

„O parte din materia primă cu care realizăm astăzi brățările este lăsată în urmă de buna noastră prietenă, Ioana Sfârlea, care din păcate nu mai este astăzi cu noi, dar a cărei prezență o avem prin intermediul a ceea ce ne-a lăsat”, ne-a povestit emoționată Andreea Anghel, voluntar al Asociației „Prietenii lui Azor”.

YouTube video

„Noi cei de la „Prietenii lui Azor” ne ocupăm de bunăstarea cățeilor din adăpostul public din Alba Iulia, unde sunt aproximativ 80 de căței care abia așteaptă să-și găsească o casă, deci vă rugăm să veniți să-i vedeți și o să vă povestim totul despre fiecare în parte”, ne-a spus Iulia Silea, alt voluntar în cadrul Asociației.

YouTube video

Ioana Sfârlea s-a născut la data de 29 iulie 1969, la Cluj-Napoca, iar din luna mai a anului 2003 s-a angajat la SC Unirea Pres SRL Alba Iulia, îndeplinind funcțiile de redactor și secretar general de redacție la ziarul „Unirea”, iar între 2012 – 2019 a condus redacția online a cotidianului nostru, ziarulunirea.ro, în calitate de redactor-șef.

Fosta noastră colegă a fost o mare iubitoare de animale, luptându-se cu toate armele legale avute la dispoziție pentru apărarea drepturilor acestora. Jurnalist inteligent și cu un ascuțit spirit de observație, Ioana s-a zbătut permanent pentru aflarea adevărului și pentru dreptate, articolele sale fiind bine documentate și obiective.

Din nefericire, de mai mult de jumătate de an, Ioana nu se mai află printre noi, însă va râmâne prezentă prin tot ce a lăsat în urma ei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea