// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Cei trei tineri reținuți pentru viol, după ce au batjocorit o fată pe o pășune de lângă Alba Iulia, duși la procurori

Cei trei tineri reținuți, miercuri, pentru viol, complicitate la viol, furt și amenințare, după ce au batjocorit o adolescentă pe o pășune de lângă Alba Iulia, au fost duși, joi la prânz, de la poliție la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Aceștia sunt prezentați procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale, care vor decide dacă îi duc în fața judecătorului de drepturi și libertăți pentru a cere arestarea lor.

O fată de 17 ani a fost violată de doi prieteni ai unui adolescent cu care întreținuse raporturi sexuale, pe o pășune din județul Alba, iar apoi au amenințat-o cu bătaia dacă reclamă faptele și i-au furat telefonul mobil. Cei trei au fost reținuți pentru viol, complicitate la viol, furt și amenințare.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, joi, de Poliția Alba, cei trei tineri, de 15, 18 şi 22 de ani, cercetați pentru viol, complicitate la viol, ameninţare şi furt, sunt din comuna Roşia de Secaş, iar faptele s-au produs după ce consumaseră alcool în mai multe baruri.

”În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în data de 15 iunie, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din municipiul Sebeş, s-ar fi deplasat în municipiul Alba Iulia unde, tânărul de 18 ani ar fi invitat-o pe o minoră de  17 ani, din comuna Ighiu, pe care o cunoştea, la un local public din oraş. Acolo, împreună cu ceilalţi doi tineri ar fi consumat băuturi alcoolice, după care minora le-ar fi cerut să o ducă acasă însă ei au chemat un taxi cu care ar fi dus-o pe o păşune din comuna Daia Română. Acolo, minora ar fi întreținut, de bună voie, raporturi sexuale cu tânărul de 18 ani, după care ar fi fost violată de ceilalţi doi tineri”, potrivit IPJ Alba.

Ulterior, minora ar fi încercat să-şi sune mama însă ar fi fost agresată de tânărul de 22 de ani, iar cel de 18 ani i-ar fi sustras telefoanele mobile şi ar fi amenințat-o, cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele, potrivit Poliției.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze, de la tânărul de 18 ani, telefoanele victimei.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO, VIDEO. Cei trei tineri reținuți pentru viol, după ce au batjocorit o fată pe o pășune de lângă Alba Iulia, duși la procurori

  1. albanez 22.06.2018 la 8:49

    Nemernicii astia bagati la puscarie si sa mai fie scosi cand imi amintesc eu.
    Adica la 65 de ani.