Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Bărbat reținut pentru şantaj de polițiștii din Alba – a cerut bani de la o firmă sub pretextul că a găsit o larvă într-o cutie de lapte

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

arestat santaj003Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Iaşi care ar fi şantajat o societate comercială din Aba, producătoare de lactate, ameninţând că va da publicităţii faptul că, într-o cutie de lapte, a găsit o larvă. 

În data de 28 august, a.c., poliţiştii l-au prins în flagrant pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj, în timp ce primea suma de 1.570 de lei de la reprezentanţii societăţii comerciale şantajate.

În fapt, din cercetări a rezultat că, în perioada  17-27.08.2014, reprezentanţii unei fabrici de produse lactate din judeţul Alba au primit mai multe mail-uri prin care o persoană solicita suma de 1.570 lei, ameninţând că, în caz contrar, va sesiza mass-media cu privire la faptul că într-o cutie de lapte UHT, a găsit o larvă iar ulterior consumului s-a îmbolnăvit.

Reprezentanţii fabricii au sesizat poliţia, iar în urma cercetărilor efectuate s-a reuşit identificarea lui Ioniţă Mihai Bogdan, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Iaşi care a expediat email-urile.

În data de 28.08.2014, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba şi poliţişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, au organizat un flagrant, în municipiul Iaşi, ocazie cu care I.M.B. a fost surprins în timp ce primea suma de 1.570 lei de la un reprezentant al fabricii de produse lactate.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de şantaj, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.08.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a lui I.M.B.

FOTO/VIDEO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=2239]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea