Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Bărbat din Alba rănit într-un accident produs la Stejeriș, în județul Cluj. În evenimentul rutier o persoană și-a pierdut viața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a murit, iar alte cinci, dintre care un bărbat din Alba, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă, în localitatea Stejăriş din judeţul Cluj, unde Un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autoutilitară.

accident cluj1Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a confirmat pentru ziarulunirea.ro că șoferul autoutilitarei, care este înmatriculată în Alba, a fost rănit, de asemenea, o femeie din Cluj, pasageră în același autovehicul, a suferit răni grave pentru care a necesitat transportarea de urgență, cu un elicopter SMURD, la un spital din Târgu Mureş. Din primele cercetări a rezultat faptul că autoturismul, în care se aflau cinci persoane, şi care circula dinspre Alba către Turda, s-a izbit frontal de autoutilitară, după ce şoferul s-a angajat în depăşirea unui TIR.

accident cluj2

”Au fost rănite trei persoane din autoturism şi două din celălalt autovehicul. O persoană rănită, pasageră în autoutilitară, a fost transportată cu elicopterul la un spital din Târgu Mureş”, a spus Boie.

Sursa foto cont Facebook Ovidiu T. Veres
Sursa video: youtube inTurda media


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea