Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO| Autostrada Orăştie – Sebeş: S-a deschis circulaţia pe pasajul rutier de la Lancrăm – Sebeş

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, în jurul orelor 16.00 s-a deschis circulaţia pe pasajul rutier de la intrarea în Sebeş dinspre Alba Iulia (lângă Kronospan), care traversează tronsonul de autostradă Orăştie – Sebeş. Şoferii care au venit din Sebeş spre Alba Iulia, sau cei care au circulat în sens opus au avut parte de o surpriză plăcută şi de o economisire a timpului de aproximativ 5 minute, traficul desfăşurându-se fără probleme. Deschiderea circulaţiei pe pasajul rutier este un moment important pentru constructorul STRACO care poate continua lucrările la autostrada Orăştie – Sebeş.

După satul Lancrăm, şoferii care vin din Alba Iulia vor întâlni primul sens giratoriu, iar după aproximativ 500 de metri este poziţionat al doilea sens giratoriu care va face intrarea pe autostrada Sebeş – Orăştie. Pe acest tronson de drum se poate circula momentan cu o viteză de aproximativ 30 km/h, iar marcajele au fost realizate şi parapeţii amplasaţi pe marginea drumului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Una dintre primele maşini care a trecut pe noul drum de acces a fost cea a ziarului „Unirea”, care este primul care semnalează evenimentele de maximă importanță pentru județul nostru.

În video-ul de mai jos, şoferul vine dinspre Sebeş, până la intrarea în satul Lancrăm şi înapoi în Sebeş.

[nggallery id=340]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea