Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Autostrada A1: Mobilizare puternică la conexiunea cu nodul Șoimuș de pe tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada A1 București-Nădlac, tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4 – Mobilizare la breteaua de coborâre cu sensul de mers spre Ilia și la conexiunea cu nodul rutier Șoimuș

Constructorul lotului IV al tronsonului Lugoj-Deva, ce ține de Autostrada A1 București-Nădlac, mobilizează masiv muncitori la breteaua de coborâre cu sensul de mers Deva – Ilia și la conexiunea cu lotul patru Lugoj – Deva.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Firma românească UMB Spedition, pe lotul 4 al tronsonului Lugoj-Deva, care face parte din Autostrada A1 București-Nădlac, este ”vedeta” construcțiilor de autostrăzi, în acest moment, în România. Începând cu 10 octombrie, de la închiderea circulației pe A1, Simeria și Deva, se lucrează de dimineață până seara târziu, în jurul orei 23.00, la finalizarea nodului rutier Șoimuș și la conectarea acestuia cu Autostrada A1.

Marți, constructorul era deja la primul strat de asfalt, la trei dintre bretelele nodului rutier, constructorul mobilizând utilaje și oameni în special pe vechea coborâre de la A1 dinspre Deva, unde urmează să fie ridicat terasamentul, pentru breteaua de coborâre pe sensul de mers Deva – Ilia și unde se va realiza conexiunea autostrăzii cu viaductul din nodul rutier Șoimuș.

Un adevărat ”furnicar” de oameni există și în așa-numitul Deal al Liliecilor, în apropierea viaductului Șoimuș. Se lucra cu o foreză, iar construirea zidului de piatră de lângă drumul național, între Șoimuș și Bejan, a avansat considerabil. Practic în Dealul Bejan se văd progrese de la zi la zi.

Autostrada A1 începe în Bucuresti și asigura iesirea spre granita cu Ungaria la Nădlac, trecand prin Pitesti, Sibiu, Deva, Timisoara și Arad.

[nggallery id=6285]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea