Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Astoria Pool Park, cel mai nou complex de agrement din Alba, inaugurat: Piscină cu apă încălzită, water bar, jacuzzi exterior, paturi de hidromasaj și sport în aer liber

Ziarul Unirea

Publicat

în

Odată cu vara, vine și pofta de relaxare în jurul piscinei. Iar acum, albaiulienii au o nouă destinație pentru distracție. Sub mottoul „Fun happens under the sun”, pe 6 iulie a fost inaugurat Astoria Pool Park. Piscina are 336 mp și corespunde celor mai noi dotări din domeniu. De la arhitectura piscinei până la sistemele de filtrare folosite, toate au fost gândite pentru a oferi clienților un spațiu de relaxare sigur și atractiv.

YouTube video

Astoria Pool Park este un punct de atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Centrul dispune de o piscină cu apă încălzită, un jacuzzi exterior și paturi de hidromasaj. Clienții se pot răcori la „Water Bar”, care oferă un meniu variat de băuturi, inclusiv frozen drinks, pregătite după rețetele proprii ale locației.  Complexul are inclusă o zonă pentru servirea mesei, unde se poate opta atât pentru gustări și salate, cât și pentru pizza. În cadrul Astoria Pool Park este amenajată și o zonă cu baldachine și șezlonguri, în care clienții se pot bucura de soare. Zona verde va oferi posibilitatea practicării sporturilor în aer liber, proiectul cuprinzând și un teren de badminton, un teren de volei pe plajă și un teren de minifotbal. Oferta de jocuri și activități acvatice este completată de evenimente organizate special pentru clienții Astoria Pool Park: petreceri tematice, concursuri sportive, concerte și multe altele.

Pentru clienții care doresc să servească prânzul sau cina într-un spațiu mai liniștit, terasa oferă un meniu a la carte, în atmosfera în care oaspeții Hotelului Astoria sunt deja familiarizați. Parcarea este de asemenea una generoasă, oferind peste 100 de spații de parcare.

Complexul acvatic va fi deschis zilnic, între orele 09:00 și 21:00. Accesul costă de 25 lei/ persoană în timpul săptămânii și 35 lei/ persoană în weekend, iar biletul include prosopul de plajă și șezlongul, în limita locurilor disponibile. De asemenea, clienții pot opta pentru rezervarea unui baldachin (100 lei/ zi), sau a unui loc în VIP Lounge (60 lei/ zi, doar în weekend). Copiii sub vârsta de 5 ani au accesul gratuit.

Mai mult decât o zonă de relaxare, piscina va fi destinată și organizării evenimentelor private, completând astfel oferta pe care Hotelul Astoria o pune la dispoziție. Spațiul generos de care complexul hotelier dispune, permite organizarea mai multor evenimente concomitent, fără ca desfășurarea acestora să fie afectată în vreun fel.

Lucrarea este pusă în operă de Florea Grup, împreună cu parteneri externi. Evenimentul de inaugurare a piscinei a avut loc pe 6 iulie, în cadrul unei petreceri private, și a coincis cu aniversarea de 10 ani de la deschiderea complexului hotelier.

Hotelul Astoria a fost deschis în anul 2008 și reprezintă prima investiție hotelieră a compeniei Florea Grup. Hotelul își primește oaspeții cu 30 de camere, toate clasificate la 3*, dar și un ballroom și o terasă care pot găzdui evenimente de peste 350 de invitați. Pe lângă turism, Florea Grup activează în domeniul construcțiilor, a carburanților, a transporturilor, iar începând din vara anului 2017, odată cu inaugurarea fabricii „Florea Pavaje”, compania a devenit un important producător de prefabricate de beton.

Date contact ASTORIA POOL PARK: [email protected], 0758 552 256

[nggallery id=5916]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea