Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, VIDEO: Andrei Rațiu, fundașul din Alba, primul gol pentru Huesca SD, în Segunda División

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Rațiu, fotbalistul originar din județul Alba (comuna Unirea, s-a născut la Aiud), a marcat primul său gol în Segunda División.

Fundașul lateral în vârstă de 23 de ani a înscris pe “El Alcoraz”, în partida Huesca SD – Real Sociedad B, scor 3-2 (2-0), contând pentru etapa a 41-a a ligii secunde din Spania (golul victoriei a venit în minutul 90+3). Reușita sa s-a produs în minutul 45+3, cu un șut din unghi, după o fază spectacoloasă și o pătrundere pe flancul drept.

Rațiu, convocat pentru partidele naționalei României din Liga Națiunilor în luna iunie, a fost integralist în penultima etapă. Acesta are 34 de prezențe în actuala stagiune, un gol și două pase decisive, după ce în vară a plecat de la Villlarreal la echipa din Aragon. Huesca se plasează pe poziția a 11-a, cu 54 de puncte, și venea după o serie nefastă (doar 3 puncte în 5 confruntări). Ultima rundă este duminică, în deplasare cu Valladolid (locul 3, 78 de puncte).

YouTube video

În La Liga, Deportivo Alaves a pierdut acasă cu Cadiz, scor 0-1 (0-0), cu acest rezultat oponenții evitând retrogradarea (locul 17, cu un punct mai mult decât Granada, ce a remizat acasă cu Espanyol Barcelona, scor 0-0). După 5 sezoane, echipa din Țara Bascilor a retrogradat, din postura de “lanternă roșie” (31 de puncte în 38 de etape). Alexandru Țîrlea (fiul antrenorului Mircea Țîrlea) nu a fost convocat în acest an, rămânând doar cu cele 15 minute din decembrie (la Vallecano), când s-a consemnat debutul în La Liga.

Sursa foto: Huesca SD, video: La Liga


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea