Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Alexandra, una dintre puținele șoferițe de taxi din Alba Iulia: „În toți cei patru ani aici, nu am întâmpinat clienți răutăcioși”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Alexandra, una dintre puținele șoferițe de taxi din Alba Iulia: „În toți cei patru ani aici, nu am întâmpinat clienți răutăcioși”

Alexandra, o tânără în vârstă de 34 de ani, se mândrește cu meseria sa de șofer de taxi, fiind printre puținele femei din Alba Iulia care au ales să practice această meserie.

Într-un interviu oferit ziarulunirea.ro, șoferița de taxi a vorbit cu entuziasm despre cariera sa și satisfacția pe care o simte în acest domeniu într-un interviu recent. Fiind una dintre puținele femei care conduc taxiurile în oraș, ea a menționat că se simte împlinită și mulțumită de munca sa.

Alexandra a subliniat că, deși nu este o muncă dificilă, infrastructura și starea drumurilor nu sunt de ajutor. Cu toate acestea, comparativ cu alte meserii, ea consideră că este o profesie destul de plăcută. Este în mod constant uimită de reacțiile pozitive ale clienților, atât bărbați, cât și femei, care au o impresie foarte bună despre serviciile ei și le apreciază. Se pare că lumea are tendința să considere că femeile șoferi de taxi sunt mai drăguțe și mai calme.

YouTube video

În timpul experienței sale ca șoferiță de taxi, Alexandra a menționat că nu a întâlnit niciodată clienți care să îi facă avansuri neplăcute sau să o amenințe. Este încântată să spună că în cei patru ani de activitate nu a avut de-a face cu astfel de situații neplăcute, ceea ce îi consolidează părerea pozitivă despre profesia sa.

În ceea ce privește bacșișul, Alexandra a observat că pe timpul zilei acesta nu este foarte generos, dar crede că pe perioada nopții ar putea fi mai numeros. Cu toate acestea, nu se lasă descurajată de acest aspect, deoarece se concentrează mai mult pe plăcerea pe care o are în a fi șoferiță de taxi și în a oferi servicii bune clienților săi.

La vârsta de 34 de ani, Alexandra este o prezență unică și inspiratoare în industria taxiurilor din Alba Iulia. Experiențele pozitive pe care le-a avut și faptul că se bucură de munca sa cu mare plăcere îi oferă o perspectivă optimistă și un sentiment de împlinire în această meserie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea