Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Albaiulianul Dinu Moldovan, ales portarul etapei din Liga Adelante *Ponferradina ocupă locul 5 în Segunda Division

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dinu Moldovan Ponferradina 1Portarul român Dinu Moldovan, cel care a început fotbalul în oraşul său natal Alba Iulia, a împresionat încă o dată după evoluțiile excelente în poarta celor de la  Ponferradina. Moldovan a fost ales în echipa ultimei etape din Segunda Division, alcătuită de presa spaniolă, după paradele reușite pe terenul celor de la Valladolid, meci terminat nedecis 0-0. Cinci victorii, un egal și trei înfrângeri este bilanțul celor de la Ponferradina în primele nouă etape ale sezonului, cu goalkeeper-ul în vârsta de 24 de ani între buturi.

Am avut un început bun de campionat. Apărând meci de meci am prins încredere și nu am făcut decât să dau ce am mai bun din mine pentru Ponferradina. Nu evolutia mea a fost importanta, ci faptul că echipa joacă un fotbal spectaculos și avem rezultate. Mi–aș dori să rămânem în continuare neînvinși pe teren propriu, unde am obținut patru victorii”, a declarat Dinu Moldovan, jucător originar din Alba Iulia.

Echipa etapei a IX-a din Segunda Division: Dinu (Ponferradina) – Menosse (Recreativo Huelva), Mario (Zaragoza), Kijera (Mirandes) – Markovic (Mallorca), Hernan (Las Palmas), Sanchon (Girona), Kaptoum (FC Barcelona II) – Adama (FC Barcelona II), Borja Baston (Zaragoza), Barreiro (Alaves).

YouTube video

Dinu Moldovan a mai evoluat la Şcoala de fotbal „Ardealul” Cluj, apoi a plecat în Spania la Espanyol Barcelona. A revenit în România în 2012, fiind legitimat la Astra Giurgiu şi „U” Cluj, iar vara trecută a semnat cu actuala sa echipă.

 Articol scris de Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea