Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Acțiune de salvare emoționantă la Cugir. Un cățeluș aruncat intenționat într-o fântână, scos de pompierii salvatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Soarta i-a surâs unui cățeluș aruncat într-o fântână, în Cugir. Animăluțul a avut șansa de a fi auzit de doi localnici care i-au chemat de pompieri în ajutor și l-au scos din puțul adânc de mai mulți metri.

Incidentul a avut loc marți la amiază, pe o stradă din Cugir. Strigătele disperate ale câinelui au fost auzite de locatarii casei în fața căreia se află fântâna. Neputând să scoată ei animalul din puțul adânc de câțiva metri, oamenii au alertat salvatorii care nu au întârziat să vină în ajutorul micuțului.

YouTube video

După mai multe încercări, pompierii au reușit să scoată animalul speriat din fântână. Unul dintre salvatori a încercat să îl usuce în echipamentul lui și să îl liniștească. După o examinare mai atentă și multe plânsete din partea micuțului, pompierii au decis să îl ducă la veterinar bănuind că are o fractură la una dintre lăbuțe.

Din primele informații, se pare că animalul a fost aruncat de cineva intenționat în fântâna adâncă.

[nggallery id=7865]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amendă de 2.000 de lei pentru șoferul care a confundat șoseaua cu pista de biciclete, în Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Amendă de 2.000 de lei pentru șoferul care a confundat șoseaua cu pista de biciclete, în Alba Iulia În dimineața zilei de luni, în jurul orei 08.30, un șofer albaiulian a găsit o alternativă la traficul infernal de luni dimineața dintre Micești și intersecția de la Stadion. Omul a folosit pista de biciclete și trotuarul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea